Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem kifejezés.
azért írtam h nem egy pörgős gépek
elég lomhák ez tény
..ítós pöcsöket
Kipróbáltam egy régi 200-as merdzsó dízelt és egy biciklista legyorsult.
A golf fasza kis gép, én csak a tulajokat nem csípem. A teszkóparasztrajtkockászászlóskiskékbiszbaszvilág
Első dolguk az lenne, hogy kivágnák azt a sok szép erdőt.
ez viszont egy nagy hülyeség

a régi dieselmerci (hívjuk nyugágynak menetteljesítménye miatt)persze hogy működik még .....40 év alatt nem termelt annyi lóerőt mint most egy pdhdtdisdturbo hetente....mitől menne tönkre
Hm... van elképzelésem, mire juthatna eme gyökér ország...
Helo helo GOLFOT nem szidjuk!
A Focus előtti dízelek tényleg nagyon szarok voltak. Állandó vezérmű szíj szakadás gyenge füstölő motor.
miért szar vezetni?
HDi peugeot . DCi renault
meg mikor ötödikbe szerette volna tenni

fordszervízbe napiszinten hegeszteni kellett a fogaskereket a trengelyre...vicc az a ford gyerekek...mindenszempontból...persze összehasonlítva más kocsikkal
a régi szívó dieselek verhetetlenek megbízhtaóságban nem egy pörgős gépek de a régi szar diesel mercik még mindig mennek
Miért szar vezetni őket?
HDI?
1.5 dci 82 ló.
De most komolyan, miért akarsz pl. a Felvidéki magyarokkal kibaszni, hogy ehhez a gyökér országhoz csatolnád őket?
Kérdés hogy meddig olyan fasza az a motor...ezek a "csodadízelek" nem éppen a tartósságukról közismertek (és "mellékesen" vezetni is kurva szar őket)...
Persze, sztem is. Erdély maradjon román, felvidék meg szlovák... így van rendjén

Ezek mind 1,1 1,0 1,3 OHV volt. Örök mint a nyomorúság. Volt, hogy annyira ette az olajat, hogy dugóban beköpte a gyertyát és nem ment csak 3 henger. Haza, hengerfej le, (!VEZÉRLÉST SZÉT SEM KELL SZEDNI!) gépműhely, csiszi-csoszi, 1 kipuf szelep csere + hengerfej tömítés. Másnapra ment. Ez volt a legnagyobb javítás
pedig a stylora mondják: a legszebb fiat de a legszarabb is
Keresztfateromnak a Focus előtt Orion 1.6D volt, jópár évig hajtotta és csak akkor volt gondja volt vele mikor összetörték...