Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűű gyerekek mivel mentem ma?BMW G450X-el Hmm nagyon jó kis darab!Amúgy ez az első amit láttam élőben és szerencsére a gazdája odaadó volt Amúgy nekem meg ilyen kilátásom van a kertből!Igaz nem most készült a kép mielött valaki megkérdi!Jó sok a szántóföld és hosszú földutak!
na ezen beszartam,, néha olyan mintha igazi mozdulatok lennének,,
lemaradt egy t
ez azért köcsög kijelentésnek tartom
Amúgy meg csak az a buzi aki a faszt adja...
A hobbifocisták is? Kéne mennem aludni, de csak úgy tudtam életben maradni reggel, hogy megittam két energiaitalt aztán most nem nagyon akar lecsukódni a szemem
Mindenki b.zi aki focizik
Mondhatni hogy itt laksz a szomszédban ...viszont így domborzat alapján elég ütősnak tűnik a környék...
Szevasztok...6körül sikerült hazavergődni szalagavató utáni buliról...1/4 8kor meg keltem, mert 8kor meccs volt Picit kész vagyok, mint a mateklecke...
sajnos az én dugókámon csak négy karika van
sziasztok
én ilyet kaptam magamtól Mikulásra.
hát nem gyönyörű?
pontosan : Mikóháza jó kis hely
és ARANY

vége az italozásnak
ideje lefeküdni
Príma kis környék
Ja... így vok má egy ideje
rendes Miky vagy
Szewasztok! Régi vágyam teljesült, ma vettem egy férges kétsebességes babettát... szakadt kaszni, de számomra meglepően jól megy... mindez egy huszasért... sztenderre vágtam a garázsban és a fiaim egymást lökdösték le róla...
ja, a bört leszedi de néha a koszt jobban leviszi egy puha szivacs,én ezt nemértem
Levisz ez mindent, van hozzá egy forgófej és egy borotva vágó . Kézről a bőrt letépi ha nem vigyázol.
Áhh, Uram Ez a legkisebb karcher magasnyomású, ugye? Mennyire szedi le a dzsuvát?
Bár ahogy látom elég hatékony
Felénk 50km-es körzetben van egy csomó pálya . Kóka Uri Monor Bugyi Nyáregyháza Ferihegy, stb.
Hun lax te hogy nincs arra pálya?