az én astrámban 680 000 km van és 30-40 ezrenként cserélek benne olajat vezérműszíj meg a második van benne és az autó csak megy-megy és megy.Próbáljátok ezt ki egy franciával!ja az enyém taxi volt amit 3 sofőr hajtott és az olajat belespórolták a saját kocsijukba, ne tudjátok hogy nézett ki belülröl.ja a párjában egymilió kétszázezer km van és azon is még csak váltót kellett cserélni mert kifogyott belőle a lé!
te akkor pont nem dieselt vezetthettél mert ez van amit mondassz csak pont fordítva....
a világ legkirályabb cucca egy komoly diesel.....vezetés szempontjából is
dani próbálj ki egy vadat de már az enyémnél is számottevő a kölönbség a diesel javára pedig az csak egy 1.9 tdi passat még az 1z-s motorral...(nem véletlen)...és ha nagyon ütöm beveri a 6 litert ha nem akkor 5 fél.....
jó reggelit kurvák!
tegnap hogy kifikáztuk a kocsikat....
józanul hozzáteszem szerényen , hogy pont autószerelő vagyok és dolgoztam néhány percet aknába itt-ott szervicékben.........a véleményem ezért volt lényegretörő......oda mindíg rossz kocsikat hoztak
Tegnap kissé piásan estem haza... nem is a mennyiség miatt, hanem állandóan fáratt vagyok . A lényeg, h nem volt vacsi. Kénytelen leszek az ombuccmanhoz fordulni.
Még nem találtam normális Babettát. Van vkinek vmi ötlete?
gyere ki, jó idő van.
mi kinézünk. 100éve nem voltam fhegyen.
a világ legkirályabb cucca egy komoly diesel.....vezetés szempontjából is
dani próbálj ki egy vadat de már az enyémnél is számottevő a kölönbség a diesel javára pedig az csak egy 1.9 tdi passat még az 1z-s motorral...(nem véletlen)...és ha nagyon ütöm beveri a 6 litert ha nem akkor 5 fél.....
jó reggelit kurvák!
tegnap hogy kifikáztuk a kocsikat....
józanul hozzáteszem szerényen , hogy pont autószerelő vagyok és dolgoztam néhány percet aknába itt-ott szervicékben.........a véleményem ezért volt lényegretörő......oda mindíg rossz kocsikat hoztak
Még nem találtam normális Babettát. Van vkinek vmi ötlete?