Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nade akkor gondolom, az nem egy közel húszéves fiat
az én astrámban 680 000 km van és 30-40 ezrenként cserélek benne olajat vezérműszíj meg a második van benne és az autó csak megy-megy és megy.Próbáljátok ezt ki egy franciával!ja az enyém taxi volt amit 3 sofőr hajtott és az olajat belespórolták a saját kocsijukba, ne tudjátok hogy nézett ki belülröl.ja a párjában egymilió kétszázezer km van és azon is még csak váltót kellett cserélni mert kifogyott belőle a lé!
Megyünk a madaras teszkóba majd utána kimegyek.
Max mint néző kimegyek majd.
hali.
gyere ki, jó idő van.
mi kinézünk. 100éve nem voltam fhegyen.
Narancs
hozd el és állítunk rajta .....ha akarod lapátolni mögüle a kormot
Az én autómból egy gramm füst sem jön ki akárhogy nyomom neki.
Pálinkás jó reggelt .
Sőt... ha valaki naon gizdáskodik mögöttem, nyomok egy kövér gázt és a csávónak tiszta koksz lesz a szélvédője... Tipo 1.9 Tds
Komplett első lökhárító meg egy motorháztető...bár azt lehet a hozzáértők ki tudják kalapálni..
Kiugrott elém egy rohadt tábla...elég szépen sikerült lebontani az elejét
na ugye mondtam , hogy a franciát kerüld el
te akkor pont nem dieselt vezetthettél mert ez van amit mondassz csak pont fordítva....

a világ legkirályabb cucca egy komoly diesel.....vezetés szempontjából is
dani próbálj ki egy vadat de már az enyémnél is számottevő a kölönbség a diesel javára pedig az csak egy 1.9 tdi passat még az 1z-s motorral...(nem véletlen)...és ha nagyon ütöm beveri a 6 litert ha nem akkor 5 fél.....
Ja, kűggyé lécci... csak ne hajtsd össze
Reggelt emberek...tegnap sikerült lezúznom anyám Citroënjét
küldjek egyet postán ?

jó reggelit kurvák!
tegnap hogy kifikáztuk a kocsikat....
józanul hozzáteszem szerényen , hogy pont autószerelő vagyok és dolgoztam néhány percet aknába itt-ott szervicékben.........a véleményem ezért volt lényegretörő......oda mindíg rossz kocsikat hoztak
Tegnap kissé piásan estem haza... nem is a mennyiség miatt, hanem állandóan fáratt vagyok . A lényeg, h nem volt vacsi. Kénytelen leszek az ombuccmanhoz fordulni.

Még nem találtam normális Babettát. Van vkinek vmi ötlete?
Sör
pozdorja
bronz
Ezüst.
arany