Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült a kuplungot megcsinálni?
ÉN gurultam 31.-n is, 1-én is, ma is... ! jó volt. ...............és holnap is fogok
veszek 1 furgont azt megyek a picsába pályázni, sok idióta
Na igen, én is egyedül voltam ha többen vagyunk akkor meg áltam volna. mellesleg akik jöttek utánam ök sem angyalok össze vissza lövöldöznek ami mozog....
Megértem sokszor a motorosok tesznek arról hogy rossz hírük legyen de ez a vadász megérdemelte amit kapott.Nem tudom ha az egyik motoros haveromat lekapná a drót én is adtam volna a szemétnek!A srácnak majdnem eltört a nyakcsigolyája és az eséstől még a csuklója is szilánkosra tört.Kiváncsi lettem volna ha csak egyedül motorozik segített volna egyáltalán neki a vadász vagy még jól meg is rugdosta volna.
Csak nehogy kihúzzák a kötelet a gecik Tavaly volt egy szép történet a vértesben.Nem velem történt hanem mesélték az érintett motoros cimbik.Már egy ideje egy részen motoroztak az erdőben úgy 15-en amikor az egyik vadász meghallva őket egy kereszteződésbe állt a terepjáróval és kihúzta a drótkötelet a csölőjéből elölről.Amit aztán egy fához rögzített.Az első motoros aki kicsit rávert a többire egyböl keresztbe kapta a drótot és el is ájult.Na de a hülye vadász azt hitte hogy csak ő egyedül van.Pechére oda ért a többi motoros akik voltak vagy 14-en.A vadász nagyon rábaszott.Először bezárkózott a kocsiba de berugták rá a szélvédőt kihúzták a kocsiból és jól össze rugdosták.Aztán áthurkolták a dagadt testét a drótkötéllel és otthagyták.Kb 2hónapig nem mert arra motorozni senki.A vadász feljelentést tett és a rendőrök fojamatosan járőröztek.
jaja ilyenben volt már részem
Akarok helmet camot
Meg legalább 2-en menni azt szétválni, ök nem tudnak
szép

ilyenkor lenne jó egy on-board felvétel csak hátulról
Én gyors voltam, összetüzésem is volt a vadászokkal
De nem bírták tartani a tempót
Jó kis adrenalin volt ez így péntek délutánra
kéne szerintem is de amilyen szar idő van nem nagyon veszem rá magam
aus
Motorozni kéne
Az összekókányolás alatt azt értem h mindig van neki vmi gondja... igaz nem mai motor.... csak sztem az a kijelentése,hogy a cr 500 lomha
hát a nevét nem tudom mert csak msn-en beszélek vele...
de néha felrakja eladónak valamikor darabokba vmikor pedig összerakva...
Hali. Ki az az KX 500as srác? Csak mert én ismerek itt a környékben 2-t is akinek össze van kókányolva
Sziasztok! Tolna megyében keresnék olyan normális épeszű motorosokat akik elsősorban terepen motoroznak!
Jólenne megismerni a Dombóvár és Tamási környékieket, mert szinte senkit nem ismerek, és szeretnék csoportban motorozni! Engem elértek itt, valamint a bubibeka1.6@hotmail.com os msn címemen! Kérlek jelenetkezzetek!
Pedig attól még az az sajna... ráadásul nincs is körben mindenhol tábla és nehéz bizonyítani h ott ment be az ember ahol le volt esetleg takarva. Sajna ilyen területen igen gázos, ha megfognak. Asszem az 300 ezerig büntethető, plusz elkobozhatják a vast is. Meggondolandó...
a területre vonatkozo tábla levolt takarva amikor motor autó bement.
amikor a motorosok mentek le volt takarva a tábla
Csak egy kérdés ennek kapcsán: természetvédelmi területen történt?
Hú... Hát még nézni is borzadály
szeva sracok.természetvédős elfogósdi volt szilveszterkor nálunk DOBOGÓKŐN és lelett videózva.ha valaki rátalál valamejik oldalon tegye hirré hogy megnézhesse mindenki a nyáldózerek kifogásait meg hogy hogyan motoznak meg egy motorost aki a TERMÉSZET GYILKOSA..........