Na igen, én is egyedül voltam ha többen vagyunk akkor meg áltam volna. mellesleg akik jöttek utánam ök sem angyalok össze vissza lövöldöznek ami mozog....
Megértem sokszor a motorosok tesznek arról hogy rossz hírük legyen de ez a vadász megérdemelte amit kapott.Nem tudom ha az egyik motoros haveromat lekapná a drót én is adtam volna a szemétnek!A srácnak majdnem eltört a nyakcsigolyája és az eséstől még a csuklója is szilánkosra tört.Kiváncsi lettem volna ha csak egyedül motorozik segített volna egyáltalán neki a vadász vagy még jól meg is rugdosta volna.
Csak nehogy kihúzzák a kötelet a gecik Tavaly volt egy szép történet a vértesben.Nem velem történt hanem mesélték az érintett motoros cimbik.Már egy ideje egy részen motoroztak az erdőben úgy 15-en amikor az egyik vadász meghallva őket egy kereszteződésbe állt a terepjáróval és kihúzta a drótkötelet a csölőjéből elölről.Amit aztán egy fához rögzített.Az első motoros aki kicsit rávert a többire egyböl keresztbe kapta a drótot és el is ájult.Na de a hülye vadász azt hitte hogy csak ő egyedül van.Pechére oda ért a többi motoros akik voltak vagy 14-en.A vadász nagyon rábaszott.Először bezárkózott a kocsiba de berugták rá a szélvédőt kihúzták a kocsiból és jól össze rugdosták.Aztán áthurkolták a dagadt testét a drótkötéllel és otthagyták.Kb 2hónapig nem mert arra motorozni senki.A vadász feljelentést tett és a rendőrök fojamatosan járőröztek.
Sziasztok! Tolna megyében keresnék olyan normális épeszű motorosokat akik elsősorban terepen motoroznak!
Jólenne megismerni a Dombóvár és Tamási környékieket, mert szinte senkit nem ismerek, és szeretnék csoportban motorozni! Engem elértek itt, valamint a bubibeka1.6@hotmail.com os msn címemen! Kérlek jelenetkezzetek!
Pedig attól még az az sajna... ráadásul nincs is körben mindenhol tábla és nehéz bizonyítani h ott ment be az ember ahol le volt esetleg takarva. Sajna ilyen területen igen gázos, ha megfognak. Asszem az 300 ezerig büntethető, plusz elkobozhatják a vast is. Meggondolandó...
szeva sracok.természetvédős elfogósdi volt szilveszterkor nálunk DOBOGÓKŐN és lelett videózva.ha valaki rátalál valamejik oldalon tegye hirré hogy megnézhesse mindenki a nyáldózerek kifogásait meg hogy hogyan motoznak meg egy motorost aki a TERMÉSZET GYILKOSA..........
Meg legalább 2-en menni azt szétválni, ök nem tudnak
ilyenkor lenne jó egy on-board felvétel csak hátulról
De nem bírták tartani a tempót
Jó kis adrenalin volt ez így péntek délutánra
Motorozni kéne
de néha felrakja eladónak valamikor darabokba vmikor pedig összerakva...
Jólenne megismerni a Dombóvár és Tamási környékieket, mert szinte senkit nem ismerek, és szeretnék csoportban motorozni! Engem elértek itt, valamint a bubibeka1.6@hotmail.com os msn címemen! Kérlek jelenetkezzetek!