Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek hát régen jártam erre!

Búék!

Látom vannak uj forumozok böven!
Hello mindenki!
ma végre elkészült a szegesgumi - nem kis idő és türelem ...
Sziasztok!

Veszprém környékéről van valaki, akit érdekel egy márciusi "teljesítmény túra", kb 50-60 km könnyű terepen?
hali mindenki. ELADÓ ONE INDUSTRIES sisakok, thor és fox szemüvegek. egyenesen amerikábol, zsír új minden, dobozában.Bőven az itthoni ár alatt adom.ITT
BUÉK mindenkinek
Heló!
Nem, egy újabb 85ös lesz, csak újabb 2008-as.
Fehérnél mennyiért ujitsák fel a telomat? elsö hátsó
Csanaki! Látom, eladó a motorod, nem akarom megvenni, csak kiváncsi vagyok mi lesz a következő?
YZ 125?
Finomnak néz ki, de nem voltam még rajta
Üdv.!

Van valakinek valamilyen infója erről a pályáról ?

http://maps.google.com/maps/ms...
Jó volt ez a kis körbenézés, kicsit meg nyugodtam hogy az én motorom az úgy néz ki ahogy kell?
A felkészülést remélhetöleg 1 ujj mocival kezdjuk, és sok edzéssel...
hali neked is!
Hali!
Boldog új évet mindenkinek, így utólag is!
Hello hello!Ki hogy kezdi a felkészülést a következő évre?Remélem Csipter motorral térsz haza!csoki
Sztem úgy mint mindenkinek...
csak sztem ez hülye kijelentés volt tőle,de sztem zárjuk le a témát
Tudom tudom... Amúgy általában véve rendes, de vannak hülyeségei
Jah faxa lett
.....Tudom h a te haverod,te motorodat is ő szerelte
Jajj igen... snoopydog az msnje igaz? :D
Nem 100as a gyerek az biztos...
Király dolgokat irkáltok egyet is értek veletek , de már más honlapba is beleolvastak "KÖZEG".ék és kerestek meg embereket, lesték merre mozognak! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Inkább személyes találkákon beszéljetek ezekről ! ! ! ! ! ! !

Nem fikázás ,de már kergettek meg minket ilyenek miatt , mikor még az utcán kapartattam 1 épített kocsival ! ! ! ! ! ! !
Dakar most az EuroSport-on
Sziasztok!
nincs vmi ötletetek,hogy hogyan tudnék neten keresztül Dakar közvetítést nézni?sajna a koleszba nincs tv-nk... jó volna vmi magyar nyelvű pl az Eurosport esti közvetítéseit nem szokták vhova felrakni?
Légyszi segítsetek!
Ez egy szép történet...

A nagyarcú vadász miért nem próbálja a fakitermelő brazilokat, az illegális szemétlerakókat, esetleg az orvvadászokat megtérteni? Vajon miért? Mert annál beszaribb

Ez, h kihúzzuk a kötelet, a legaljasabb dolgok egyike. Remélem, valami maradandó egészségkárosodást is kapott a vasalt orrú motoroscsizmáktól, hogy emlékezzen rá örök életében...

Sztem hasonló esetben bárhol ugyanez lett volna a motorosok reakciója. Én egy viszonylag béketűrő fazok vok, de ettől nekem is eldurranna az agyam
Akkor talán Neked se kell sokat bizonygatnom, mi miért nem motorozunk egyedül . Még azok se, akik évtizedek óta járják a környéket. A túravezetőnk, aki minden görbe fát ismer, a múltkor hanyatt esett egy felfelében, ahol kábé ezerszer ment már fel... naon sár se volt... eltörött a kulcscsontja, úgy drótozták össze. A kátéemjét meg három srác vagy félórán keresztül rángatta ki a rönkök közül, ahova visszaesett...

És ha netán valami konfliktus kerekedik valakivel, hát nem árt a tanú