Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Meghesszelem
Hogy itten mivan
ittvagy zooze? a sanya haverodat kellene megkérdezni melyik a jó fúvokaszett a yamihoz neki volt 426-os egy pár.és megtudná mondani mejikkel indulna jobban
szia...látom kész a CR ...jó lett ?
nem csak gépet szereltem ....most asztali gépre váltottam ...meg a gyereknek is adtam inni meg enni mert kitalálta , hogy éhes
Szevasz ZOO!
bepunnyadtál ...megyek én is minnyá
A jókból van már ott sajnos de, sok sz@rzsák még itt szíjja a luftot
meg a pokolban azért nekünk több az ismerősünk szerintem
....örülök, hogy azért nem változtál ....a pokolban nincsen tél,már ezért is jobb ott...aztán kit érdekel az , dirigál6 bármit, csak motorozni lehessen
amelyikbe akarod.....

előbb hallottam hogy a pokolba kéne kerülni mert a mennyországba nem jó mert konzervet kéne zabálnom mindíg ...mert a szentpéter nem fog két emberre főzni
gyeregyere.....kevés itt az ellenállókeménymag ....elviszlek én csak mond meg melyik buszmedállóban fox állni
inkább elviszel bécsbe
lehet van supermotó pályád is csak nem mutogatod nehogy kiderüljön mennyire csövön vagy
elmennék én csak most lemerítették a pénztárcámat és előtte meg kéne töltenem.....
de szóljatok mert lehet pont miller leszek mint te......

lehet odaköltözök hozzátok pirosvárra mert ott nincsenek szegények csak gazdagok
dádádá ...béts mellett van egy, talán megqukkantjuk, elgyüssz
könnyű a sz@rt nehezen tanulok és könnyen felejtek
sanya én úgy elfogadnék egy fedettpályás supermotópályát , hogy csak na most ebben a hidegben......te nem ?
könnyű neked ......te tudsz motorozni vazze
légmotorozok
hali...mi ez a hullaház ?