Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nikk! nézd meg ha kellene valami!
Ez még mindig jobb, mint ha a "gyerekek"-re fogva együtt maradnak!
Szüleim így voltak, hát, nem volt jó... volt érzelni defektem egy ideig
Genyó hullámok össze tudnak csapni az tom ...nálam már rég óta szél csend van ez ügyben ....kemény csávó vagy te, ahogy eddig ism......ha meg jön a + szétdobjuk a fődet
Jó, vedd meg
Jó, mindenkinek szólunk idöbe!
én viszont akkor megveszem ott
szia sanyám.....mi van veled ? jól vagy ?

néha nekem még utánamnyúl a múlt és behullámzik a jókedvem de nagyjából kezdem élni a saját életem.......csak a gyerekek amik nagy vesztesek meg veszteség...de nem tudtam mit csinálni ezügyben , hogy jó megoldás szülessen....mivel az én bajomra egyik megoldás se jó .....csak a motorozás ...de az még pár percet várat magára....de készülök rá...
majszólók egy hambit ....titteletem Zéébá ...ligthos maga nélkűl az EC
én is kimegyek ...csak szóljatok előtte
Én jövök hajó ha nem
Én igen. De nem a Parillás verziót hanem az eredetit (legfelső mintával). Illetve még mindig megvan, csak már mattfekete De nagyon szeretem, sztem jó kis sisak.
Ilyet meg pont ma láttam a Corsaroban, 40 körüli áron.
Jah, vágom. Én is bent csinosíttom a vasatt fütött helységben. Márciusban szervezek tokodra 1 mocizást, örülnék ha minnél többen lennénk
Nekem nem sok kedvem van kimenni a csonttá fagyott garagéba.
csak nekem olyan mintha kicsit supermoto stilusu talpa lenne?
Azt hittem, vaxoljátok a vasakat, tavaszra?
Én igen de el is adom. Marhára le ment az áruk.
Én nem
Na mi van fotelcrossosok?
Teljesen meg őrültetek?
Ki használt már bell bukót?
Minek?
Vedd meg ott! Okoska
Szia Zé! Mizújs Egomban?
szewasztok béláim! mi van már fémkeresőztök kéne már motorozni is lassan inkább gyorsan...csak kibaszott hideg van errefelé meg minden csopa jég...már elvonási tüneteim vannak
Sziasztok!
Gyakoribb Cross és Enduro motorokra új UFO idomok, idomszettek eladók!
Érd:bakonymotor@gmail.com-on
Fiam szokott detektorozni a pályák környékén talál is mindig valami érdekes dolgokat.
ez milyen lenne valaki tleg nekiállna a pályákat járni egy detektorral