Genyó hullámok össze tudnak csapni az tom ...nálam már rég óta szél csend van ez ügyben ....kemény csávó vagy te, ahogy eddig ism......ha meg jön a + szétdobjuk a fődet
néha nekem még utánamnyúl a múlt és behullámzik a jókedvem de nagyjából kezdem élni a saját életem.......csak a gyerekek amik nagy vesztesek meg veszteség...de nem tudtam mit csinálni ezügyben , hogy jó megoldás szülessen....mivel az én bajomra egyik megoldás se jó .....csak a motorozás ...de az még pár percet várat magára....de készülök rá...
Én igen. De nem a Parillás verziót hanem az eredetit (legfelső mintával). Illetve még mindig megvan, csak már mattfekete De nagyon szeretem, sztem jó kis sisak. Ilyet meg pont ma láttam a Corsaroban, 40 körüli áron.
szewasztok béláim! mi van már fémkeresőztök kéne már motorozni is lassan inkább gyorsan...csak kibaszott hideg van errefelé meg minden csopa jég...már elvonási tüneteim vannak
Szüleim így voltak, hát, nem volt jó... volt érzelni defektem egy ideig
néha nekem még utánamnyúl a múlt és behullámzik a jókedvem de nagyjából kezdem élni a saját életem.......csak a gyerekek amik nagy vesztesek meg veszteség...de nem tudtam mit csinálni ezügyben , hogy jó megoldás szülessen....mivel az én bajomra egyik megoldás se jó .....csak a motorozás ...de az még pár percet várat magára....de készülök rá...
Ilyet meg pont ma láttam a Corsaroban, 40 körüli áron.
Én igen de el is adom. Marhára le ment az áruk.
Teljesen meg őrültetek?
Ki használt már bell bukót?
Gyakoribb Cross és Enduro motorokra új UFO idomok, idomszettek eladók!
Érd:bakonymotor@gmail.com-on