Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most mindennek le ment az ára, a könnyü és finom is csak 59
Szopok én eleget anélkül is hogy szexelnék...
Helllllo!Kihagytad az áluminiumot! ..
Szürkevas
Réz!
oltál ma már?
Ja...hallottam múltkor eksön közben felkapcsoltad a villanyt és elkiabáltad magad, most már váltsunk pózt mert már 5x szoptam
Bronzzzz
Ezüst
Látom, mindenki elment dakart nézni... vagy gruppenszexelni?

Arany
Én aszittem ez a gruppenszexben szabály
Euro*Sport - Dakar
De ez nem baj... múltkor jött egy srác, mondta, h az R1-gyel aszfalton már mindent tud... aztán negyed óra múlva hazaindult, mert az első ártatlan felfelében gondjai támadtak.. azóta nem láttuk
nah mentem jó éjszakát mindenkinek illetve mindenkibe
jó estét mindenkinek ( vége a melónak de reggel 6-ra lehet mennni vissza)
elég komoly témák indultak meg így éjszakára
én is sajnos inkább szeretek motorozni mint tudok,de forditva még rosszabb lenne
Nálunk az összes manusok meg a zasszony is pancsizott már... mostmá csak én maradtam büdös
Időnként mi is...

Nekem voltak uccai motraim is, amiket szerettem, de ha motorozásosat álmodok, az mindíg offród... pedig itten mink inkább szeretünk, mint tudunk motorozni... de ez egy hatalmas élmény
Na lemostam a doh szagot magamról.
én nemcsak jobra balra hanem elöre hátra is dölnék
Eddig még senki se bánta meg...

Újra leírom... ahol megyünk, az a 90-es évek elején enduro vb pálya volt... egy részét kiprivatizálták, körbekerítették... az sajna tabu... de maradt még élmény bőven... múltkor jöttek srácok pécsről, nekik van hegyük is, ez itten csak domb, de volt, h jobbra-balra dőltek motorostul, mi meg közöttük verettünk felfelé
én is utálom az ilyen helyeket
Iggen... nem maradt más, mint odébb tenni... mert megfordulni se lehetett... ilyen xar helyeken járunk, és utáljuk