Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wazze tényleg le kéne menni felétek má valamikor
az jóó
Nagyjából a lámpa magasságában volt a rönk keresztben... hidd el, h nem lehetett se alatta, se felette átmenni
jaa,az más....
nem nagyképüségböl,motorozni nem tudok de egyvalamit nagyon vágok,ilyen kidölt fákon átdzsalni,azokat kermolom ami igylebeg a földtöl és mikor rámész mégf dob egyet rajtad .De lehet azon tényleg nemmentem volna át,de ha nem probálod meg akkor sosem tudod meg hogy ment-e volna
De hogy érzékeltessem, a hely olyan, h a motor nem tud eldőlni
Dikkmán, színesfém...

A többi stimmel
Gyere el, visszarakom és kíváncsian nézem, ahogy átpattansz rajta
a kidölt fákon át kell menni,nem félrerakni
Mit hallott a Terminátor utoljára?
Dicsak' színes fém!
Múlt nyáron bedőlt egy fa az egyik völgybe... elzárta az utat... két srác nekiállt, de együtt se tudták megmozdítani. Nekem pont fájt a hátam mert előtte estem át csúnyán a kormányon. De megfogtam a fát és elraktam az útból... csend volt, mire a Lacika megjegyezte: Szerencse, hogy elhoztuk a Terminátort is magunkkal...
minek az?te má ugyis egy vén fasz vagy
el ne menjetek, megyek gyorsan lefürgyézni.
főleg amikor paryt van nálad van táska
és lehet, hogy jönnek a rendőrök és a pisztolyt persze, hogy hozzád rakták hisz neked van táskád
legjobb érzés
Á, vén buzi vagyok már csak... hiszen megmondták
Ilyenkor egy stukker egész jól jön
Ott az üveg a kezemben de nem ittam belőle mézes pálesz volt azt azért egy kupicával letoltam volna a torkomon.
oda nem mert menni senki, para volt és félelem
Vártuk NIKK-et, mint MEGVÁLTÓT, de nem jött, és nem teremtett rendet
ilyenkor jönnek azok a geci fotósok akik közel férkőznek és fényképeznek
Volt a közelben egy játszótér: játszott ám "szegény" pára, legalábbis a StrongManok játszottak a gyerekkel. Ilyen kapaszkodón lógott a srác, közben ütötték a hasfalát, meg nemtudom mit csináltak még mert nem lehett látni rendesen a tömegtől, de nagy kiabálás volt, az egész utca néma csendben kukucskált, hogy mi folyik ott .
Nem csak vicceltem vezetés közbe sosem iszom, meg amúgy sem.
Kerkyra annyit iszik, hogy nem jut el a géphez
Bár én jó szándékból véletlenül ütöttem össze gyereket
részeg volt (detox volt a vége) valamit kapálózott kicsúszott a kezemből másnap mondja, hogy a karját alig bírja mozgatni meg fáj mindene
szóval így kötekedjetek velem!
Hoppácska...hiszen Te nem is piázol rendesen? Vagy mégis?
ezeket utálom agyonverik és még ugat