Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is oda tud verődni a porchoz de,nem vagyok távdoki ...sem dr.bubó ...menjél el egy szakdokihoz ha sokáig fáj ...vagy ahogyan egy idősebb ismim mondja:-erre a kis időre már minek
Nekem csak a kalács egység fáj, ha megnyomom az ütés helyén, mozgatáskor nem...
Vidám... csak vegyél fel cuccot mer kemény a talaj...

Nem jégmotorozás lesz véletlenül?
én a könyök védőt hagytam otthon...hokymeccsen meg is lett az eredménye, kattog a könyököm
Sajna igen, most nekem is sztem megint van ...kattog, akadozik a térd hajlításkor, és terhelésre is érzékenyebb....általában be is dagad az ütés után és a benne lévő folyadék feszít az ízületet
Neked volt eszed...

Ott álltam a garázsban, kezemben a térdvédő... de mondom, ha esek, úgyis seggre, meg biztos kényelmetlen korizni egy lábszárvédős térdvédőben... otthon hagytam...

Node másnap már rajtam volt....
holnap megyek bugyira krosszozni vagy legalábbis probálkozni cr125-el!elég vidám?
engem meg kiröhögtek mikor felvettem a térdvédőt meg könyökvédőt!
leválik a porc a térdről?
Vagy valami vidámabb témája van valakinek?

Nekem a térdem meg a bokám tropa, a motorom szanaszét...

Ennél nem nehéz vidámabbat mondani...
Szewa all

Múltkor koriztam és nem tettem fel a motoros térdvédőm...

Térdre is estem, b@sszameg...

A porcleválásnak mik a tünetei? Tudja esetleg valaki?
Gyülekezési törvény van érvényben ...de azért itt vagyok
jelen
Na szewasztok!

Hun vagytok?

Orvosi igazolást nem fogadok el
Köszi (eladó )
Full király a CR, már szét is tépi lassan a hátsó kereket ! ! ! ! ! !
De most 1-2 hete sikerült 1 CBR-t is fejlesztenem a gépparkomba , most azt rakosgatom össze. RR idomokat akarok ráfaragni!
hali jo a vassad!cool
Hali. Lehet hogy hülyeséget mondok, de azért leirom hogy mit gondolok . Szóval... a 125 ös is jó szerintem, mert abban lehet nincs annyi erő mint a 250esbe de kissebb könnyebb és jobban kezelhető. Viszont ott van vele a gond hogy mivel jobban kell pörgetni sok dugó meg benzin kell neki. Én a 250est ajánlanám jobban.
hali, nézegetek egy 125 meg egy 250 es Cr-t, még nem volt krossz motorom és nem tudom h melyik lenne a megfelelő, van egy 650 es túra motorom pár éve azzal motorozok. attól félek h kinőném hamar a 125 cc-t
mit gondoltok melyikre essen a választásom?
azé majd ha belebotlasz mérd meg hogy tudjuk mi a helyzet odaát
Még a régi kerékcsapágy is ottan kallódik valahol, csudaeccerű lenne lemérni... de ha már nem érdekes, akkor nem erőltetem
áhh,hagy a csába.szerintem tuti nem 20as,amugy amit belinkelt neked skyro én is azt néztem ,jó lenne e nekem az a kerék.De most be cr-eztem szóval most asszem ezt kihagyom.
Bazzzzz, az a rohatt tengely.... tuttam előre, h elfelejtem
miva,miva,miva?