Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágom, dumáltunk már róluk is

De attól még 3 gyerek az 3 gyerek... amiből leginkább 2 érint téged, viszont az rendesen

Hát, xar sztori... és sajna én is ismerek itten olyan csajt, aki a sokadik manust fogyasztja éppen... nem csóró, impotens manusokról beszélek... szóval a fene érti néha a nőket
erre a sztorira..... tőlem öregebb harcosok csak ennyit mondtak ...hogy a nőnél szemetebb állat nem létezik a földön....
csak kettő gyerek van amit érint a sztori...a harmadik az én előző kapcsolatomban él....bár némileg kihat rá de nem annyira érinti keményen mint a másik kettőt.....azokat leszopatta ...meghát engem is...
Na, ettől már szédülök kissé...

Mindenesetre 3 gyerek mellett ez nem semmi... hiszen az se eccerű, h eccerre az összes aluggyon
viszont hazudott mint az állat...
hova lett a keresés videók között cucc?
ja elfelejtettem odaírni nemcsak szopott ...kúrták is.....
de már egy másik palira ugrott rá...
kösz klaszfej
Na, vazze, ez szép.... nem is igazán lehet erre mit mondani, távolról nem akarok okos lenni (pedig tudnék javasolni némi tüneti kezelést). Max azt tudom Neked is mondani, mint a médiasztár Gabesznak (Kerkyra), h ha gondolod, pakold össze valamikor a motrod erre kaposvár felé, mutatunk egy hajdani enduró vb pálya maradékát, ami azért nem okoz csalódást
hát ja....nem nagyon volt csak csináltunk okot...a végére aztán már nehéz így , hogy a művésznő így viselekdett....magyarul leszopta a főnökét a suzukiba...
Forma Raptor MX fekete-fehér 44-45 méret Ár:17.900.Ft

Lazer MX6 X-RAY 57-58 M-es méret Ár.30.000.-Ft

Alpinestars Tech 7 fehér v.szürke 46-47 méret 39.900.Ft
Ja, a múlt heti príma sima jég tiszta rücsök meg hó volt... még a jégmotoros spanok se jöttek ki...

Kari, szilvi, miegyéb? Hamar elmúlt, talán a tél is majd vele, meg a különböző sérülések nyomai... a motrom szanaszét, vízpumpa meg himbarencer miatt. Az előbbit már össze lehetne rakni, csak hozzáragad a kezem a hidegben. A himbán most gyúrnak, nem eccerű, mert totál kivan, összetörtek benne a görgők... de remélem, lassan összeáll, mert kívánja a szervezet a menést...

Tőled meg csak a fejemet kapkodom... olyan ideálisnak tűntetek családilag így messziről, hát fene gondóta vóna, h van ok, amiért 3 gyerekkel szét kell menni
az igen ...én is koriznék már...most van jég de ez az ónoseső nagyon odatett a környékbeli jegeknek....majd kiviszem zolikát kicsit csúszni holnap...
veled mizujs? hogy telet az évvége/karácsony/ szilveszter/ újév stb....
Háj... vagyogatunk... ma hiánypótlás gyanánt koriztam... sixixone térdvédőben
Ottegye rák, ha ráfagy... ízirájderöccsém
szewasztok béláim...végre vannak az ec-be...
ja vidd a vigyorisat hát ha az arcodra fagy az aggancsos kóúla
Nekem még törésem sose volt... kopp-kopp-kopp...

De olyan igen, h nem bírtam ráállni a lábamra, v fordítani a csuklóm...

Tavasszal, mikor elcsúsztam, elmentem a kaposvári kórházba.... több, mint 25 éve lakok itten, még nem voltam beregisztrálva... csodálkoztak is a recepción
persze,sok ilyen harci sérülést szereztem és mind elmúlt.Csak töréssel megyek orvoshoz.
CSak úgy magától elmúlt?
Vazze, komolyan azt gondoltam, h viszem a térdvédőt, a páncélt, meg tán sisakot is... igaz nem az offródosat, hanem olyan nyitott robogós jellegű is van... inkább röhögjenek ki, mint összezúzzam magam... meg a nyitott sisak nem akadályozza az unicum ivást
akko meg ne nyomkodjad ha csak akkor fáj
amugy ilyen nekem is volt,de elmult.
Akassz magadra minden védő cuccot, aztán könnyebben átvészeled a siklásokat ha húz a gravitáció
nem sajnos,csináltam szöges gummát de nem tettem fel,meg most beindult az olvadás is.
A zasszony is aszongya, vagy megműttetem, vagy megpróbálok együtt élni vele... eggyel több, v kevesebb... a könyökem, a bokám meg a derekam is xar, lehet ez fel se tűnik egy idő után

Csak mostanában mennénk síelni és ha megen ráesek, akkor másik gatya kell