Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő 7en +10 lesz faszikám , lehet menni moccolni , már nagyon kell mert meghülyülök ...
szewasztok....szóval melegfront
..............
Jön a melegedés
jövő hét végére már +10 fokot mondanak
Cső emberek!

Azért hálistennek a hivatalos tél fele elmúlt már... kifelé megyünk belőle
asszem énis elteszem magam hello mindenkinek!
Huhh, basszus, azért azt zsírul megoldották.
Jó időben vagy a moccoláshoz, én már kiöregedtem ebből, de imádom- hobbi szinten, de így is igazán élvezhető és ez a lényeg
Ha a motorba kellene nyúlni, a szerelőmet merem ajánlani- a kis ktm-et amikor minden zsír volt rajta, igazi vadállattá tette. 3ban is jött fel az eleje.. aztán már kopott volt a henger, nem lehetett többet kihozni belőle.
Na menek aludni, kicsit fáradt vok, 10-től 7ig hengerfejeztem egy autót a nem túlfűtött garázsban kipihenem magam!
Jó éccakát!
hát mivel még "csak" 16 vagyok 85be kellet indulnom a cr egy norma 85ös volt és kinöttegy jött az ötlet hogy a parilla amugyis csinál olyan hogy 125ös vázba beleépiti a 85ös motort éshát belementünk (majdnem 1.5m forintba jött ki a moci)anyunak elsem mondtud faterral mert szivamot kapott volna!
a sujom amugy pontosan 84kg (egy kissé nagyra sikerültem xd)
Ennek nagyobb a váza vagy az kisebb volt?
Egy időben én is gondolkodtam új tm 144ben... olaszok a szívüket is beleadják
Tied 25-ös?
És mennyi a súlyod? 85kg?
hát igen nemsok gyári mocin van annyi extra mint a TM-en!
Erő, futómű, fék teljes mértékben megvoltam velük elégedve még a sujom alattis100%-os volt!
ez elött egy 2003as évjáratú cr-em volt de azt egy kissé kinőttem!
De ha mindent megveszel egy japó gépre, ami ezeken van, akkor már nem annyira drága..
Erő, futómű, fék? Hírből ezek az előnyei. Előtte mi volt?
A kis narancsomat imádtam, egy szezonban nagyon disznóra sikeredett. Az öreg Neuser csinálta mindig- egész élete a kétütemé; mondjuk ő gyorsaságizott,de a power az power
én ezzel a géppel (Tm)2szezont mentem egyszer hagyott cserben egy futamra amikor a gyertya beszart de azsem a motor hibája volt én 100%osan megvoltam vele elégedve!csak ajánlani tudom!

(gecidrága volt))
Nem, sajna nem!
Tavaly szerettem volna egy szezont menni, de nekem is odalett a kapcsolatom, aztán jöttek a változások..
Egyébként ózdi származású vok.. arra húz a szívem.. de csak itt lehet pízt keresni..
Hm TM? Nagyon szimpatikus vas, de nagyon végletes véleményeket hallottam róla.
Miskolc mellé került a vas, de ha jól tudom első motorja a fószernak. Nem is tudja értékelni a a sok finomságot a gépben
bandi figyi te indultál or ha jol tudom tavaj a keletkupán (2007-ben)
mert a ktm-ed ismerős
na ne röhögtess tenállad valami nem kóser ember!
áh, még sorozáson, hogyne!
Valami érdekes szines pirulát találtam itthon, azóta nem merek kimenni a konyhába a sárkány miatt !
bandi te szedsz valamit látot már téged orvos?
boccs bandi de kijavitalak everybody! igy már megérti egy magyarul nem csak angolul tudó emberke is
Vattok még?
A mai mocsik világban mindenhonnan azt sugározzák a fejünkbe:
valósítsd meg az álmaid, találd meg álmaid nőjét, pasiját..meg hogyan csald a másikat, hogy ne tudja meg, flörtölj, vásárolj, kefélj, hisz olyan jogaid vannak az életben, mint egy pasinak. Igaz, hogy nem lesz jó, mert nem erre vagy beprogramozva,; de ez a trendi! Hát akkor uccu néki
TIRRA RIRRA RÁÁÁ
Hi evibadi
Megtértem hozzátok, ömberek..
Épp fagyállózom a szervezetet, naturál szesszel
Nyilván...

Hiszen az idő nem múlt el nyomtalan, ott a két srác...

CSAk azt tudom neked mondani, mint szálasi: kitartás

hát nagy okosság volt mindenesetre ...
de majd megleszünk valahogy ..
Mert sztem manus, ha jó otthon, akkor talán néha elnéz erre-arra... aztán kussol és hazasunnyog