Itt van csév, meg esztergom az földes kicsit, és még van 1 kicsit fák közötti pálya kesztölc után...ja meg dorog mellett van egy enduró paradicsom, ezek mind lazább talajú pályák itt nekünk ...ja a melóm meg futó típusú, azaz futok a pénzem után
A mi autónkba befér a motor, de a barátokat el szoktuk vinni, van egy motorszállító futónk, arra még ráfér 2 motor, de vannak olyanok is akik külön jönnek. Volt rá példa, hogy összejöttünk 10-en is.
Aranyos tőled a dícsérő szó köszönöm, bár azt nem mondom, hogy tudok bármit is, de igyekszem, és persze nagyon szeretem
A helikopteres elszállítás pont a mi barátunk volt, szegény nagyon rosszul járt.Az út, ami régóta megvolt egyik napról a másikra elbontották, lett helyette vagy 4-5m-es szakadék. A srác meg lemotorozott. Mindkét csuklója eltört, meg egy elég dúrva sokkot kapott, de amint helyrejött ült is motorra
A nadapi pályát sikeresen megszűntették, zavarta a lakókat a zaj
Igen, hallottam helikopteres elszállításról is...
Fóton is van homokbánya, nem tartom túl izgalmasnak
Felétek voltunk még egy elhagyott kis pályán is, Nadapon.
Gondolom az már feledésbe merülhetett..
Hanyan szoktatok járni? Igen jól míveled a sportot, minden elismrésem a Tied! Nem csak csinos, tud is!
Nekünk Dunaföldvár 60-70 km, ez sincs közel. Sóskút közelebb van nekünk is.Bár ott már jó régen voltunk. Anno a bányában sokat motoroztak a srácok, de történt egy két baleset .
Igen ismerem Foxit
boccs mindenkitől legfőbként sanya72-től tegnap nemtudom mi jött rám egy bunkó f@sz voltam !nem akarok senkivel haragot !Jacsesz-t ne szidjátok ő csak jót akar-akart! itt most én voltam a fekete bárány asziszem sőtt biztosis eltuloztam a dolgot szoval sorry!remélem no problem!((remélem))ja és még annyit hogy jacsesz tényleg ne b@sztassátok ő nem tehet semmiről én vagyok itt az akire haragudni lehet! ez most szivből jött ugyhogy remélem megértitek! köszi hogy elolvastad hello!
Sóskutat imádom, de a bánya részét nem...
Ott mentem először olyan pályán, ami meg volt túrva. (pont véletlen, mert nem nagyon túrogatják), maradandó élmény volt
Van még egy kis pályácska halásztelken, de nem nagyon élvezetes
Sziasztok!
Dunaföldvár elég homokos, bár hogy mennyire van neked benne a környék fogalmába nem tudom. Sóskút bánya, régebben lehetett motorozni, most passz.
Mi is mennénk valami homokos pályára hétvégén(vasárnap)
NA, MILYEN MELÓ VOLT?
BUGYIN KÍVÜL VAN MÉG VALAMI HOMOKOS PÁLYA A KÖRNYÉKEN?
SZADA JÓ EDZENI, DE NINCS KIJÁRT PÁLYA.. MINDIG FOSOK JÖNNEK SZEMBE A DOMB TÚLOLDALÁN
Vettem vonóhorgot végre, lehet vizsga nem lesz addig, de már csak a futó lesz kérdés csak- az könnyebben megoldható mint autó
Csak csévet
Dorog mellett? Ott is csak Csolnokot ismerem..
érdeklődni nálam,06705540998
vélemény?
Aranyos tőled a dícsérő szó
A nadapi pályát sikeresen megszűntették, zavarta a lakókat a zaj
Fóton is van homokbánya, nem tartom túl izgalmasnak
Felétek voltunk még egy elhagyott kis pályán is, Nadapon.
Gondolom az már feledésbe merülhetett..
Hanyan szoktatok járni? Igen jól míveled a sportot, minden elismrésem a Tied! Nem csak csinos, tud is!
Igen ismerem Foxit
boccs mindenkitől legfőbként sanya72-től
Bp környéke az eslő rendű célpont
van vagy 80km...
Ott mentem először olyan pályán, ami meg volt túrva. (pont véletlen, mert nem nagyon túrogatják), maradandó élmény volt
Van még egy kis pályácska halásztelken, de nem nagyon élvezetes
fót meg egy rakás szar lett...
Dunaföldvár elég homokos, bár hogy mennyire van neked benne a környék fogalmába nem tudom. Sóskút bánya, régebben lehetett motorozni, most passz.
Mi is mennénk valami homokos pályára hétvégén(vasárnap)
BUGYIN KÍVÜL VAN MÉG VALAMI HOMOKOS PÁLYA A KÖRNYÉKEN?
SZADA JÓ EDZENI, DE NINCS KIJÁRT PÁLYA.. MINDIG FOSOK JÖNNEK SZEMBE A DOMB TÚLOLDALÁN
Vettem vonóhorgot végre, lehet vizsga nem lesz addig, de már csak a futó lesz kérdés csak- az könnyebben megoldható mint autó