Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kijöttél volna, akkor láthattad volna
nem
zsír....demokörre vevő vagyok.
attól veszed akitől galus?
ha minden igaz holnap meglesz az új!09
faxa...utód?
szia. eladtam pénteken a motort
ahoj!

voltál ma? megvan már az a krva backflip?
enduro azért más...
hát én se ülnék vissza 2T-re az biztos!
GY áva népnek nincs hazája
többek között én se.
Biztos igazad van dani Én a volt honda CRM-emből indultam ki aminek a rezója dögnehéz ellenben a CR-el ami szinte fele annyi kg.Akkor lehetséges hogy aki eladta a mocit az rakta vissza ezt a rezót.Hát nem is ment tőle a gép igazán
EXC rezó azért nehezebb mert a külső része belülről meg van erősítve egy plusz lemezzel!
A katalizátoros (Euro-szabványos) rezóval meg kb. 15 LE-s a 300-as is, de az csak nálunk csak addig van rajta (vagy addig se) míg leműszakiztatják...de azzal amúgy is nagyjából használhatatlan a motor terepen...
17-ez most olvastam az apróba üsd be ktm et és cserélhető is bármire
Ő egy ismerősétől vette asszem 30ért de nem újonnan,bár tök hibátlan!Universalba asszem olyan 50-ért lehet hasonlót kapni!Exc rezótól azért gyengébb mert tele van fojtással a belseje!Érezni hogy nehezebb is mint egy SX vagy egy tuning rezó!
Gondolom új a dob , mennyibe fáj ha nem titok?
mégis javítanád akkor megvan hozzá a célszerszámom.vagy elküldöm és legyártod,,vagy eljösz érte esztergomba.kell hozzá még sürített levegő meg malacpörzsölő vagy heggesztő piszoj.de a króm leég
Universalban van mindenféle Pro Circuit meg FMF rezó is és nem is drágák annyira!Velük beszélj!
Egy SX rezóval biztos jobban menne a géped!Bátyám most vett a 300EXC-re egy FMF Gold rezót és mocskosúl megy tőle a gép főleg alsó tartományba dobott rá erőt!
Na igen én is erre gondoltam, amúgy az volt a vicces felhívtam Törökbálinton ktm et és a csávó is hebegett habogott a végén oda jutottunk ki majd ő rendelnekem 150 ért rendeszert , mondom mostköszönöm szépen nemkérek.
ha védőt akarsz venni akkor inkább alut,van borosjenőn a fehéréknél a rezót meg a szlovákoknál kéne.láttam a lakhejednél hogy nincs neked messze.nánán van egy bolt ott vettek az én régi mocimra is 23-kb lehet alkudni meg tudnak segiteni sok mindenbe.
Ja igen az SX 200-as azt én is úgy tudom hogy egyből kanyarodik a rezója de öblösebb mint a 125-é!
Én leatt breace vagy evs-re gondoltam ez a párnás megoldású az van csal az nem nyujt olyan védelmet
egyszer tuti rá lett hajtva a bölcsőre hátulról be van horpadva meg ahol leszűkül ott újra lett hegesztve de van egy icike lyuk, Azért gondolkozom egy SX dobon hátha harapósabb lesz tőle a gép meg vennék rá egy dob védő műanyagot, hátra meg már kinéztem egy FMF dobot
Azt tudom hoyg nem kanyarodik de a SX 200 on se kanyarodik legalábbis amiket eddig láttam ,gondolomígy gyorsabb a gáz áramlása