nagy teljesítmény egy ilyen versenyen egyáltalán végigmenni .......és akkor még a gyári pilótákkal szembeni hátrányokat nem is említem meg sok egyebet amitől még nagyobb a kisebb halak teljesítménye.....
ezzel azért az élmenőktől nem akarom elvitatni a dobogót csak próbáltam rávilágítani a hátrább végzettek emberfeletti teljesítményére
Marc Coma megnyerte a 2009-es Dakar-t a motorosok mezőnyében! Ezen fantasztikus pillanat emlékére készítettem egy vidit. Igazi stílustanulmány mindenkinek!
Teljesen Új UFO esőkabátok eladók! vizálló, erős átlátszó anyagból, kifejezetten, cross és enduró motorokhoz.
Akciós ára: 5990.-ft M-XXXL es méretben.
postai csomagküldés megoldott.
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Vegyél 250 2t endúróból valami fincsibbet
kdx/rmx/wr, ha nem csak a nyélgáz fogalmát ismered és van némi felelősségérzeted
ne legyen túlbuherált- ilyet nem könnyű találni mondjuk.
Hali, lenne egy nagy kérdésem endurós társaimhoz!
Nyáron szeretnék venni valami endurót cs nem tom hogy milyet vegyek 350e ig. Már volt egy Dt125R em amit nagyon gyengének találtam, pedig bele volt nyúlva. ja és hát használnám pályán, homokbányába, túrázni, erdőbe + sárdagasztásra
válaszotokat köszönöm :)
SEGITSÉGET kérnék töletek..megtudjátok mindani h RMZ 250 -nél mennyi a szelephézag 04 ill 05-ös évjáratnál vagy honnan tudnám leszedni ezeket az adatokat ..
Segitségeteket köszönöm..
van ami 1 hét alatt megjött, de volt már csomagom ami 1 hónapig "utazott". szállítási ktg változó (súly, csomagméret, szállítási mód, biztosítás, stb, stb függvénye), de eladó megmondja usd-re pontosan. fizetés paypallal. 100 usd fölött általában orczy téren landol és csengetheted a vám+áfát.
ha jófej az eladó akkor azt ír a számlára amit akarsz. előnye: orczy tér kimarad(hat). hátránya: ha elveszik a cucc, akkor is csak a számlaérték a mérvadó.
ezzel azért az élmenőktől nem akarom elvitatni a dobogót csak próbáltam rávilágítani a hátrább végzettek emberfeletti teljesítményére