Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát kedves Honda imádó. a haverod gépe ...inkább nem mondok semmit

Tükörtartó konzolt az RMC-ben láttam utoljára...van webáruházuk is. Egyébként találsz szerintem a Pink-motorsnál is felhívod őket 2 nam úlva nálad van a cucc..
Szevasztok!

Érdeklödnék hol lehet venni oan fék vagy kuplungkonzol felfogató félkonzolt amibe a tükör szárát is bele lehet hajtani?
Hát a motorba még nem kell semmi,de ha igy megy tovább a forint szart sem fog érni és a szekrény be megtalálon ha kell. A tel számoit megtudom és küldöm .
Helósztok! eladó egy haver motorja:

http://www.hasznaltauto.hu/2675888_suzuki_rm
x_1994
száz bolond egyet csinál volt edző mondása szerint...
hej dulai kolega.nemrég vetted a motort és máris cseréled szivét?
még jómultkor mondtad,h van ismerősöd aki nagyon jó áron tud motort.gondolom egyedi inport és azért olcsóbb mert vám áfa stb.bár most a forint árfolyamát nézve az euróhoz vagy akár a dollárhoz igy biztos drága most.telszámát meg tudod adni.egy helyen már érdeklődtem,de azt mondta,h most nincs,de ha leelőlegezem megszerzi,de még pontos árat se tudott mondni,merthogy ő is majd csak akkor tudja meg,ha már kifizeti stb stb stb.igy senkinek nem adok a kezébe pénzt semmi hivatalos papir nélkül
Pénznek én is jobban örülnék, csak úgy vagyok vele, hogy még egy enduro, vagy krosszmotorral tudok kezdeni valamit, de hogy pályázni is járjak, arra időközben kiderült, hogy nincs időm.
Pláne jó lenne a pénz, meg is rendelném a nicasilos új hengert az USA-ból a CR-gépre...
ezaz...nekem nem kell más(csak téged akarlak ) hanem pénz mert per pill számítógépet is kell venni meg egyebek.....szal only pénz vágod? 300ért odaadtam volna neki ez a fasz meg elment máshoz
Nyugi...én adok érte egy jó Kawasaki pályagépet
hello mindenkinek....
áhhh....nem tudom hogy miért szopat ennyire a kurva ég
ugy volt hogy ma elviszik a Suzukit....erre mi? a csávó még arra se méltatott hogy felhívjon hogy óó bocsi te fasz, de találtam 250ért eggyet.na mondom az oylan is....de leszarom...és még telefonban alkudozik...hülye féreg
ja és nem vagyok ideges
Hali! Tudja valaki,hogy rmz-450 dugó ,szelepek, vez.mülánc-ot 100000 huf. körül hol lehet venni?
járt hozzánk motorozni a janek,mentünk endúrócrossokon esztergom endúrón meg hétvégéken10-éve,de ő már akkor is nagyon jó motoros volt.azóta meg biztos nemcsak az idő telt el
bizony ám.....sőt én itthon sírtam míg ő ott helytállt
te kis bőgő masina,, te már odafelé a repűlőn sirdogáltál volna,
biztos kavarogtak az érzések rendesen, nem is csoda...
nem csoda
ki volt merülve rendesen....
maradjál én már az elején elsírtam volna magam