Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiszem, ha látom
most mi az uticél?
Vasárnap jövök érted, érted
nem tudom de majd szólok.de már egyre kevesebb reményt füzök hozzá.tavaly tavasszal a 140es dollárral érdemessebb lett volna mint most a 230al most.
na sebaj holnap 15fok és motorkodás!
teloharinyaval kapcsolatban lehet,h csak a véletlen műve,de amelyik motoromon volt mindig azon fosta el magát a simering.amit le se szartam az meg porszáraz és semmi gond vele.mármint a teleszkóp.
dumakirály
legutóbb is valami másik bandára hivatkoztál és nem jöttél Taksonyba pedig annyira szépen betakarta egy osztrák srác homokkal a társaságot
Ja, ha lemerült az elem, pl...
good vibration....
Csak a pofám nagy és ha izgulok remeg a kezemis...mondjuk az néha nem egy hátrány
No, itthon vagyok végre.
Elhoztam a Mítás gumikaT.
eZA C 18 enduro és cross első. No, ez nem tet boldoggá. De remélem a 6ása jobb lesz, mint a gyári gumié, ami már 2004 óta trónol mocimon
Na jóccakát. Jó mocizást, és is megyek T. ságra. Élménybeszámoló holnap!
majd vasárnap mutasd meg, hogy kell csinálni ...
ugratni!
Az árához képest nem rosz de, nem a best kat ...ha kicsit tompulnak a bütyik akkor már csuszikálós...ez olyan hobby gumi micheliniában
nekem is ez van,most tesztelem.1 motorozást idáig kibírt.máshol nem is láttam csak ilyen b start vagy mit
Fiúnyal, asszonynyel
viszont az AC-10 jol vizsgázott ma a sárban elöl, eddig S-12 volt elöl de ez is faintos,,
zdana, kiprobáltam már azt a modszert amit mondassz, nekem nem tetszett, egy idő után kitámasztott a szimering ajka a sártol,,
igen a tárcsa rendezi el a sorsát főleg ha nagyobbakat ugrálgat az ember mint ma is, de azért ilyen még nem volt hogy három motorozás után szétfoszlik az egész rmc-s verseny béka szarság,,,,, ez egy űber fos termék ennyit tudok elmondani ,, free tibet
vigyázz nehogy a terry black mossa a hátadat abban a forró fürdőben
tessék izzadni
egyedül, nem az asszonnyal
ez egy egész jó ajánlat
Nyugi, mindenképp megyünk, csak én lehet, hogy nemigen ülök motorra...
Na, pá.
Szasssz! Dana! Mi van a nyakvédővel?
Rendesek vagytok, de általában holnap örülök, ha megyek, cipővel...
Na, elhúzok forró fürdőzni.
mehecc egy MR-zével is ha nem taknyolod össze
de a jó minőségű harisnya nem buggyosodik, legalábbis régen bírta....igazából pont az aljára is kell a védés(utolsó 5cm) mert a sár ott hamar megszárad és a teló nem mindig megy le odáig csak ha ugri-bugri is van, és sajnos addigra már a száraz sárra csúszik a szimering és attól folik álltalában