Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia lenne egy pár kérdésem egy XT szeretnék áttalakittani terepre le szeretném teljessen könnyiteni tudsz valamit ajánlani mit tegyek vele
Exel Tkasago-t valaki?
eddig M-CAX volt éveken keresztűl az kb majdnem egy szezont kibirt, egyszer régebben volt ACERBIS az sem volt rossz, de ez a versenybéka márkáju, ez a totális űbergagyi,,
ahogy lenni szokott ,az olcso a drága,,
még szerencse hogy van itthon használt, kissé viseltes cserének,,
Faxa, jó lesz még vmire, a kutyuknak var6sz belőle zoknit
ma ismét beigazolodott hogy olcso husnak hig a leve, RMC-s békaracing telovédő harisnya, 3,, azaz három motorozást birt ki,,
ennyit a verseny békárol,,,
rövid version,
Ha jól tudom Borka edzést tart megint
Valami taksonyra gondoltam vasnap, csak állítólag akkor beázik a pályák nagy része, és lehet szombaton kellene felszántani
Ti merre motoroztok a hétvégén?
Lényegében igen
Köszi ! Megnyugtattál igy csak a külső kamrábol veszed ki az olajat?
Free styleos lett a vas.......
Szasztok! ! ! !
kiveszed a csavart beledux egy fecskendőt , a telót fejre állítod és máris látok mennyit szíttál ki belőle...kb 10ml az 1cm az olajszintből
Múlt héten meg lett túrva a pálya, úgyhogy elég használható most...bár én a dr-el nyaltam egy párat rajta , de ez csak az én amatőrségem miatt eshetett meg...
Sanya! Megint fárasztanálak egy kicsit. Kérdem én mit tegyek ha az első telóbol olajat vennék ki? Sajna nincs könyvem ,de kérten kölcsön tavaj és ugy rémlik mintha a légtelenitőn kellene kiönteni . Ha van időd megnéznéd?
Este még benézek, húzok haza munkahelyről.
Még az új gumikért
Majd akkor megkérdek valami gyorsaságist, ha nem hiszek neked
Akkor jó lesz nekem
Úgyis mindig oda megyek, ahol homokos a pálya- melegmotorosok.hu
Kemény talajú pálya nem is nagyon van itthon?! Mindegyik csak részben kemény, hm? Emese?
mikor még lazább a talaj akkor egész jók, keményebb pályára nem ajánlom,mert ott csúszik ...ez saját tapasztalat, ami eltérhet sok nagy motoros véleményétől
Zsír az a pálya! Örültem, hogy egy kört tudtam menni...
Szevasztok!
Holnap (szombat feb.6) jön valaki csapatni egyet a taksonyi pályára elég szép időnek nézünk elébe
Emberek! Valaki tapasztalt már valamit MITÁS C18 és C-19-el kapcsolatban? Szimpatikus számomra
Eddig ezt a fajtájukat még nem láttam, megpróbáljuk...
Hondácskámat elvittem belőni hézagot...
Most 7végén amúgy is csapatépítő tréningen leszek, aztán meg megnyugodok, még ha jó is
Mi van itt endurocrossiában itt nincsen jó lehet menni zsizsegni a et boldogítani, a ro6dt anutájukat
üdv urak
azon gondolkodom hogy a125 ös dt met elcserélem egy Ktm gs 125 re 94 es ,Arra lennék kiváncsi hogy menyire lehet ezekhez az öregebb és ritkább ktm ekhez alkatrészeket találni és kb mien árban. leginkább azért kérdezem mert sokan mondják hogy a ktm hez kevés és drága az alkatrész, de gondolom ez igy nem teljesen igaz.