Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó fej vagy, Béla! Köszi.
Egyelőre azzal küzdök, hogy kapjak levegőt az orromon, és hogy ne fogyasszak 100méteren 100-as csomag zsepit. Veszélyben a vasárnapi motorozás
a féktárcsa kezdi ki,kitalálhatnának olyan telóvédő müanyagot ami behajlik oda
A kkor megoldodott ez a lényeg egy hetett kibirsz (ha nem gyere ki taksonyba mehetsz az enyémmel)
ronis.vágd ketté a teloharisnyát.nem muszáj,h az egész kromszárat fedje elég ha 10cm rá van csuszva.szerintem.nekem is mindig kiszakadt.mrt ha összeül a telo akkor az egész harisnya 2centire megy össze felbuggyosodih és a küllő vagy az agy kikezdi vagy elreped a varrás.ha megfelezed akkor nem gyűrődik annyira,de a kromszárat ugyanugy letisztitja
Mindenkép cserélem a 2t 4t re ,csak még az enyém is megvan és guba is kéne,beszéltem a sanyával mert neki van egy suzia ,meg az is elado amit a mult héten proszáltam meg van egy kawa is de ez még kb 2 hét mire kiderül menyi lém lesz és elkel e a kawa.
jövő hét végére igen...a hüvelyezés még nincs kész.
Oké
Csáá Béla! Mi van a 450-essl?
Mi van a vasaddal lesz belöle valami?
Ha esetleg jövünk, előtte csörgök
Legalább elleshetsz egy kis technikát
Estét! Én megyek dél körül ,KX250 2t fekete sárvédök terep hütöidom.
Fordított telópárt Bajner 12-ért újít fel olaj-és szimmeringcserével.
Hali! Lenne pár hülye kérdésem szokás szerint :)
1. A telószimeringet könnyű berakni, vagy inkább bízzam szerelőre?
2. Mennyibe fáj 2 szimering a telóba?
Azt már senki nem Győzi ha mindenkinek a bemosását átadatnánk vele
Ha valaki arra jár, Győzinek mosson már be egyet a nevemben.
Az nem ott van, ha túlmegyünk vissza kell jönni
ehun ni
off road - Tarjáni Bontó - Szatyina Géza- 34-372-828
Szatyina? Tarjánban. Ez nem azonos Salgótarjánnal.
köszi
Van egy bontójuk a Szatyináéknak, gondolom ott nem borsosak az árak...ők valahol Tata környékén laknak, Vértesakármi aszem...de ha beütöd a gogliba hogy motorbontó bizti bejön a címük
esetleg tudnál ajánlani cimet cross müanyagok után hol tudok utánna nézni pl:lámpa helyett stb köszi
Mondjuk annyit azért halottam , hogy a telóit cseréld le valami hard endurósra ha nem csak prüntyögni akarsz, mert a gyári max a murvás útig jó
semmi gáz azért köszi
Ne haraguggyá de , én ehhez kevés vagyok, soha nem volt XT-m, sajna még 5letem sincsen ezzel kapcs....nincsen vmi ilyesmi topik ittent