én egyszer melléléptem a hátsóféknek és már nembirtam 2-szorra rálépni igyhát mandinerből ki platty az a verseny vicces volt volt 1 csávó egymást előzgettük elestem megelőzött felkászálódtam látom ott fekszok már a következő kanyarba na mondom ez fasza de ezt többször megtettük
200m futás, 40-45kg szakítás (mint a eurosporton a súlyemelők ), 12 húzóckodás! Pihenés nélkül 3-szor! Persze mellette bicikli, meg a megszokott dolgok...
Nekem tetszik, lassan itt az ideje nekem is elkezdeni...
Olyan , hogy akartam, volna, ha, de, hát, , kötőszavak nincsenek HA eredményt akar az ember....le kell tenni az asztalra dolgokat kőkeményen, HA el is akarsz venni onnan
szerintem a gyúrás nem jó!
Én nem is tartom sportnak a gyűrást, szerintem egy kiegészítő edzés más sportokhoz az erő növelésére, de önmagában nem sok!
A sportban növeled az állóképességed, tágítod a tüdőd, felmegy a pulzusod, helyes testartást, mozgáskultúrát add stb,
A gyúrás csak lelassít és a meglévő mozgás koordinációdat is lerontja.
Ez az én véleményem és gyúrás alatt a nagy súllyal való kis szériázást értem.
én mennék már bicajozni is csak nincs itthon a canga pedig már néha aztis kivánom vannak fokozatok mikor egy ideje nem motoroztam 1-szakasz kb 1 hónapig csak a cross kell 2-szakasz 1 hónaptól nemtommeddig már jó az 50-esem is csak motor legyen és a nemtommedigtől már ezekszerint a bicikli is jo
hát...én nem szívesen boxolnék velük...
meg ez az egész verekedés téma...oké hogy sport..de minek verik egymást az emberek...písz van és kész
utoljárra még vizilabda meccsen verekedtem..réges régen...
Kókán volt egszer nem sikerült meghúzni a féket( ismerős hogy húznád de a kezed nem engedelmeskedik) na azvolt az egyetlen mandiner amit jól fordultam , nem egyszerű a Kókai mandinert kiugrani.
hidegkút az messze van, a XIX ben lakok így közel lenne jó
2-3 éve hagytam abba a thai boxot
most elterveztem hogy boxolni fogok, mert kell valami sport, a monoton konditerem meg nem nekem való
Januárban kezdtem heti 2szer, sajnos elég szar az erőnlétem meg le vagyok lassulva de igyekszem!
Ja, a boxringet hejből ugrottam akkoriba ....meg akkor még nem ment így nekik de, az is gyilkos volt zsolti részéről, mert Ő tényleg egy nagyon elszánt srác
patak mellett a töltésen a kóbor kutyák meg majd adnak némi pluszt a tempónak
/Képeket toljad már fel valahova!/
Nekem tetszik, lassan itt az ideje nekem is elkezdeni...
Én nem is tartom sportnak a gyűrást, szerintem egy kiegészítő edzés más sportokhoz az erő növelésére, de önmagában nem sok!
A sportban növeled az állóképességed, tágítod a tüdőd, felmegy a pulzusod, helyes testartást, mozgáskultúrát add stb,
A gyúrás csak lelassít és a meglévő mozgás koordinációdat is lerontja.
Ez az én véleményem és gyúrás alatt a nagy súllyal való kis szériázást értem.
meg ez az egész verekedés téma...oké hogy sport..de minek verik egymást az emberek...písz van és kész
utoljárra még vizilabda meccsen verekedtem..réges régen...
de az se baj..legalább akaratlanul is gyorsul az ember
2-3 éve hagytam abba a thai boxot
most elterveztem hogy boxolni fogok, mert kell valami sport, a monoton konditerem meg nem nekem való
Januárban kezdtem heti 2szer, sajnos elég szar az erőnlétem meg le vagyok lassulva de igyekszem!