Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jedi kard be volt készítve vész esetére?
A vasasban nem tudom mi a szitu most de, a stopshopba hidegkúton a Gyulabá tart edzéseket majd mekkérdem mik a feltét elek
ki kell akasztani a gázt azt had szóljon...............valahogy kivánsci leszek, mit alakitok monostoron majd elméletben már sokmindent átgondoltam,hog ymit hogy csináljak jobban mint előtte
nemtudom...elment a kedvem..
sebaj,jövöhéttől jönnek a változások,minden téren...
komolyabban akarom venni a motocross-t is
ja és Pesten
Hát te sem vagy akárki
Sajnos az olaszok nem a munka hősei de,lehet megváltoztak már
jo ejt mindenkinek!
amúgy ha már a boxnál vagyunk
vaalki nem tud valami jó helyet ahová lehet járni?
mert járok egy helyre csak kicsit drágállom
Tényleg, még Madárral, Bedákékkal, Kótaival is kesztyűztem, hát nem mondom de talán volt, hogy egyet kaptak az én 30hoz képest
Majd felgyorsulsz,mindig kicsit többet,mész vele,vagy ,ha elmegy,levágod a pályát oszt mész megint,igy tovább.Sokat felgyorsitottunk igy
hát én is remélem hogy hamarosan mehetünk...remélem a tm gyárban begyújtották a rakétákat..és fénysebességgel szerelik össze a motoromat
Na erröl van szó
hát ez baj"nem sikerült"....az hogy lehet , mindig visszahúztak mikor ki akartál menni edzeni
Lépcsőzzél,vagy ugrálj fel gátra,dombra békába,bicóval,meg ellazitod
A boxzsák meg a rugós!
nyáron voltunk grillel sóskúton...
de hát csak a hátát láttam pár kanyarig,miután elhivarzott mellettem
Tápiószecső az messze van alkátol! Nekem ktm nem kellene!
tljesen igazat adok: erősödsz , állóképesség is jobb lesz és még a reflex is használva van
Az is jó nagyon,én is jártam sokat, csak ne kapjon az ember nagyokat, mert megragad a lemez a meghajtóban
Melyik szinten?
nyomtam én az edzést majdnem minden nap ősszel,de ebben az évben még nem sikerült újra lemenni...
konkrétan thai box megfelelne?
ktm 505 2008 mi a véleményetek róla?mert én személy szerint japánra esküszöm,de azt azért hiba lenne kijelenteni,h a ktm nem éllovas a legtöbb off-road kategóriában.csak kicsit drága majdnem 1,3milla,de 1,2ért el lehet vinni.ajkán van a motor.Karcsi te hol is laksz?messze ajkától.
a
számom30 92 53 801
na jó nem vagyok versenyző meg teljesen amatőr, de amikor boxoltam a mocizásban a kondim sokkal jopbb lett
most is ezt teszem