Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez is függőség, a dopaminés az adranalin tehet mindenről
ez már beteg

Dokinak egészen felderült az arca, mikor mondtam, hogy üdvözlöd...
Én mennék csak szóljatok
Márciusban tervezünk 1-2 nyáregyházi edzést.
Jönne majd valaki?
HAHÓ DANA!
ki az a legjobb
Ez kb olyan mint az alkohol és a drog
háát nem
ja , én is azért vettem fel hitelt, mert pont ez a 2ház hiányzott ...de nem bánom mert ez mást adott, keménységet, kitartást,barátokat,ismertséget,pár rosz porcot , és sok sok önismeretet
Mért mennének 40percet ez még nem MX I
Az más világ egy kicsit, Ahhoz nem értek
mértnem? edzésen nincs ami hajtson vagy nenmtudom de én jobbat megyek versenyen. Amúgy meg fejezzük be mert ebből én már csak rosszul jövök ki
Mennyit mentek?40 percet?
Supermotóba nekem volt már de, ott nem rosszabbodik a pálya , mert csak kb30% a földes rész, és max egy két rumpli lesz pluszba
Majd,ha két ház árát elmocizza rájön
na ezt hagytam ki tudtam, hogy valami hiányzik azon a pályán kb 1:40-45 a legjobbé énmeg kb 2:00-t mentem edzésen valószinű ezért birom de versenyen mindig oylan 5-10 mp-el jobbakat megyek
majd ha nem csak fiatal leszel hanem tapasztaltabb , rá fox jönni mit is jelent ez
Hát pont erről van szó az első és az utsó kör idelje közt 1-2mp legyen , csak az abaj ha a rajt nem sikerül kezdhetsz küzdeni alassabbakkal akik mellett nem mersz elugrani mert biznytalan stb
Éég nem láttam olyat,hogy valaki jobbat megy versenyen,mint edzésen,forditva inkább
körülbelül= gatyamadzag
csak és nem mindegy,hogy 1:58 vagy 2:40-et mész és ott 1-2 másodperc
erre csak azt mondanám:Fiatalság Bolondság....ha érted mit akartam ezzel mondani
Pozsonyi