Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyetértek
Engem nyugodtan taníthattok...
NINCS
én edzés meg pályaismeret nélkül fogok menni a versenyre (van nálam hülyébb ember?)
Nehogy azt hidd,számitógép meg a baromságok.Nekünk még ilyen nem volt. Az enyém a játékok papirjának jobban örült,mint a játéknak.
Kitartás!
Bátmonostorra . Itt toboroztam társakat de nem volt jelenkező
Tisztelet a kivÉtelnek
Igy van Ezé ezt a honda8-at igy neveljük ki,oszt vagy megszökik,vagy megszokik,szerintem az első.
Már neincs meg a számod! megadnád,
Eléggé gyenge fizikumuak és kitartás semmi az utánunk jövő generációban
inkább csütörtök.mindenképp kimegyek,de lehet,h csak 3kor
hova mentek?
Én szeretek kűzdeni dolgokér, de csak saját magamtól, ha úgy mondják , akkor már csakazértsem
Úgy kellett volna nevelni mint a foxykat de, soxor aza baj, hogy van anyucika, meg nagymamácska, és ellányosítják az agyukat, én ezt látom mert nekem s van egy pár tanítványom akiknek oktatom a cross Hard életstílust, 30 felettieknek nincsen nagyon idejük, a 15 alattiaknak meg kitartásuk....volt 3 12 éves srácom, abból már csak egy akar crossozni, és a másik kettőnél sem az anyagiak szabnak határt
Ha megyek 10-11körül lennt leszek jössz amikor tudsz kedd vagy csütörtök a jobb?
Ez volt.Rá egy évre el is váltam.Megsúgom, jobban jártam
Karcsi megoldható a hétköznapi motozás,de délutánfelé.
5-5.30ig még bőven világos van.
Akkor te nagyobbat szivtál
Azaz ikertesóm, hazudós csávó
Enyim ment 2 évet a centernél 50-ben. kiváltottam neki 50-65-re a licencet,kapott 2 új motort azt aszonta szarik rá.Megszopatott.
Sanya van még motomix újság, mert régóta nem kapok sehol.
Ne nyomozzz!Nem vagy te rendőr!
AZ eném is elkezdte de amikor az erőnlétet kellettvolna fejleszteni bicaj futás stb inkább nem akart crosszozni. Hátom év után a télen adtam el ruhát csizmát 5ször volt rajta
Drótszőrű,vadállatokat.Azé írom ezt mert pár napja a legszebb kanom kinyirta a többi,összefogtak ellene.