Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól beszélsz meg a kosár
szerintem a motorzás mellé a boksz jó kiegészítés
Környezetedben megtudod,MX1-ben ki megy ,hova megy hétvégén,odamész azt mész velük.Ez a legjobb módszer itthon, hidd e nem zavarnak el
ok..lényeg a folyamatos,változó gyakorlatok.
agybavésve
tudtommal Dél-kupába csak szabadedzés van 10 perc az alatt megszokom kicsit aztán lesz valahogy
.... de már kicsit késő van ehhez február van....mennyé spinningelni heti 3x2 órát....meg remélem mocizunk egy két hét múlva
Ha van egy megfelelő tudás korrigáló készség ha nem blokkolsz le egy keresztbedobásnál pl.
a nagyon messzi pályákra én sem nagyon megyek el edzeni...
ezért is használom ki a szabadedzés és időmérő minden másodpercét
Intervallum, stb...a kondiban sem pumpálni kell hanem vagy 10-15 fajta gyakorlatból csinálsz vagy 5-6-7-8-9-10 kört, ahogy bírod, és pihenő nélkül cserész, olyan gyorsan, hogy a pulzusod maradjon vagy 130- 150 között kb 30- 40 perc élég eleinte
oké...akkor futás..meg bringázás
csak olvadna el a hó...
Meg is van az eredménytelensége.
éppen oylan helyzetben vagyok, hog yvagy a licenc vagy a nevezési dij utóbbit választottam azt majd lesz valahogy a jövöbe
Nekem azt tanácsolták hogy olyan spottal edzek ami a reflexeket is fjleszti a kondi lelassit
termi?minek?fussá faltól falig 4-eket.tiszta erőböl.
ha nincs rá pénz...stb dehát egyszer kell ezt kipróbálni nemlehet utána abbahagyni csak úgy
Miért ne lenne, nem lehet mindig lemenni bemotorozni, improvizálni kell,és kész
Meg van a licenced?
jó,de nekem kurva szar sorsom van. Inkább nem mondok róla semmit mert akkor azt mondjátok, hogy nem is való nekem ilyen motor
Kondi edzésekre is adhatnátok tippeket...futás,bringa az oké.
konditermi gyakorlatokra valami okosság létezik?
Dettó
Meggondolatlan vagy ez nem erény! én is voltam már igy de tanúltam belőle
Nyomhatjuk
A fiúk lányosodnak, a lányok meg fiúsodnak , természetükben, megfordult a világ de, ebben nagy szerepe van ennek a langyi médiának is, meg hogy mindent meg lehet kapni ezen a világon a gyerekeknek, és nem kell érte tenniük semmit...tisztelet a kivételnek....minket úgy neveltek , hogy ha kellett egy bringa megkérdezték mennyi pénzt spóróltunk össze(sznap, névnap, locsolás, stb...) mert nem qurtuk el, és volt 4 ezrem a bicó meg hat , akkor bizi ellenőrzés után fater hozzá adta a marafék kettőt...és ezt a bicótmég mindig meg lehet találni a padláson mert megbecsültük, mert benne volt a lóvénk....meg nyári munkák ha kellett a lóvé meg stb, de gondolom ti is hasonló képpen nevelődtetek
Aszondom neked,mocizz egy évet sokkal jobbakka,ha teheted a legjobbakkal,oszt 1 év múlva mennyé max versenyre
Én most tiltottam el őket ennyi idősen mert félelmetesen viselkdtek egymással és velünk is ez a játékoknaz is köszönhetö, ha mégegyszer kezdhetném a nevelést számitogépet csak arra hsználhatnák amire kifejlesztették nem játszani