képesmotor.hu, hasznaltauto.hu/motor, express.hu, motor.hu,
topauto.hu, hasznaltmotorok.hu tpbike.hu,
nincs az országba olyan hirdetés amit ne láttam volna
a mostani motoromnál.... amenynit ráköltöttem erre nemsokkal került volna többe a 2006-os 15 órás moci bent volt a hondaboltba a csávo hitelre verre aztán nemtudta fizetni és vissazvitte 15 óra volt bene na mind1 élni kell tovább azzal ami van és élvezni kell az életet akármilyen sazr dolgok is beütnek
délbe talán kicsivel 0fok fölött,de amikor már kicsit elmegy a nap akkor ajjaj
felhivtam most!ne mond,h nem teszek meg mindent motor ügyben:)
persze,h euróba mondta az árat.nem tudta pontosan,de kb 5100euró
ugyanaz a telefonszám mint a többi zsir uj 2009nél.ugyanaz a cég inportálja.erről ennyit.
nem szeretem a múltat piszkálni(inkább elfelejtem, legalábbis a rosszat próbálom) most egy 2006-os 125 Honda CR-em lenne és ezt nememésztem meg mostanába az se került volna többe mint ez na de haggyuk fáj a szivem ha erről beszélek
Én a motoromat úgy szeretem, mintha a saját testvérem lenne nem tehetek róla kocsiban nőttem fel már anyám hasába is mindig csak autóztam(tunk)mindig cipelt magával mindenhova ...szal benzin minden mennyisségben, ha unatkozok képesvagyok beinditani a kapálógépet,fűnyirót,láncfűrészt és ha nem kapok észbe mig ki nem fogy a benzin belőle képes lennék ott játszani vele túráztatni...
Hát szerintem nem az
Nekem nem neten mondták ezt + multkor hallgattam pont a rádiót és mondták, hogy észak magyarországon a gyerekeknél a keringési problémák vannak legtöbbször szóval... miskolc pedig igen csak észkal magyarország
topauto.hu, hasznaltmotorok.hu tpbike.hu,
nincs az országba olyan hirdetés amit ne láttam volna
felhivtam most!ne mond,h nem teszek meg mindent motor ügyben:)
persze,h euróba mondta az árat.nem tudta pontosan,de kb 5100euró
ugyanaz a telefonszám mint a többi zsir uj 2009nél.ugyanaz a cég inportálja.erről ennyit.
Nekem nem neten mondták ezt + multkor hallgattam pont a rádiót és mondták, hogy észak magyarországon a gyerekeknél a keringési problémák vannak legtöbbször szóval... miskolc pedig igen csak észkal magyarország