Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béla! időjárás jelentés ügyiled készülj fel holnap 10-óra körül hivlak
sajnos nem pedig ugy lett volna teljes na mindegy majd kistarcsai pályán már alig várom hogy hajtsunk egy jót ott és remélem lesz kaland is meg örökitve
Nincs elfelejtve. De azt nem nyilvános fórumon. Majd acc egy mélcímet v telószámot
nyomod a mézet, epret, mannát, ilyesmi,,
Hát ebbe a ki b.szott országba csak azok történnek
VIDEOK ez is üllö cim alatt
hali
mesélj majd arrol amit a multkor beszéltűnk, mert élesedik a helyzet erre felé, ma meséltek egy nagyon durva sztorit, leesett az állam is, beteg egy világ ez,,
Jó de én mit tehetek,
ja, azt hittem azt is vetted amikor felfele mentem,azt néztem volna meg amikor eldőltem
a 2. sportmotoros fórum felkészítő edzés:

1, ha az eper nem jön meg forduljon bizalommal méz nepperéhez,

2, kanyarodni teligázzal ,könyök fenn,
Videók között. De télleg nem túl érdekfeszítő. Bocs az ünnepeltektől
Hol van fenn?
Remélem ,de már alig várom
Rendben,nyugi lesz jobb idő.
Kösz a magyarázatot és sok epret mindenkinek a motorozáshoz
na fen van, te kis harmincas
Megbeszéljük telefonon holnap de. hivlak nem akarom magam tovább hergelni mert már lenyugodtam. Ahét közepén azt hittem belehalok ha nem motorozhatok ,de már megnyugodtan
Az igen. ősszel héccáz körül mondták... de azért szereztem akácot ezresért
A netes társalgás előnyei... A sorozatos félreértés... Én írtam az "eper" kifejezést, amivel arra próbáltam utalni, hogy sosem volt elég a motorozásomra... EPer= lóvé, cash, manna / ez utóbbi idézet:zuhanórepülés c.-ű magyar gengszterfilmből / Szóval innen az eper... Plusz: én a fórumos motorozást gyakorlatban értettem, nem az elméleti alapokat... Így már érthető?!
Van mindenem.Abba fagyott bele
Most meg arany árat mióta magas az euró 830 az akác felv. ára
Majd hivom a Bélát és ha tényleg lessz+4fok vihetjük akkor mehetünk az én autómmal is. ha veszel fel maszkot akkor is fázik az arcod,
üdw!
Boldog Szülinapot!
legalább ezek saját videok és azért olyan amilyen