Holnap Taksonyba buli lesz jöhettek minél töben,Borka ma edzést tartott,a pálya picit még havas de ha rámegyünk páran 20 perc alatt letakaritjuk ,az egyik haverom lehet hogy meghuza délelött akkor viszont ebédre homok lesz az egész
Köszönöm megtisztelő tanácsodat, nálam már a 42 az zoknis méret... Lépek hűtőt tölteni, mert a 2 szelet szalámi körmérkőzést játszik a bennmaradásért.. De még visszatérek... Arni...
Egy zsír új SIDI, ahogy néztem, fut száll repül, talán a ha belebújsz, már a back flipet is csont nélkül ugrod... De most látom, Te sixix-et írtál, lehet több van neki? Ahogy láttam imitt-amott, végre emberi sportággal is foglalkozik. Mmint offroad..
Egyébkénk ha a lábméreted 42 akko inkább 43csitma kell mert nem árt a vastag zokni bele. Legalábbis nekem igaz az gaerne, ami ha van még a corsaróba 35e. a shyper
Helloo Manus.. Kösz, hogy gondoltál rám, már dobtam neki mail-t, még nem válaszolt, sajna 41-es, meg v.mi 65-öt kér érte, de egy ker.ben lakunk, úgyhogy azért a méret miatt felpróbálnám / nem az Évát Teee szemérmetlen... /, mert talán olvastad a méretről alkotott eszmefuttatásunkat... Megaztán annyit nem tudok adni érte, mint a nép egyszerű gyermeke , max. úgy, hogy adnék egy doohan Arait, és rádobnék pénzt..
Holnap Taksonyba buli lesz jöhettek minél töben,Borka ma edzést tartott,a pálya picit még havas de ha rámegyünk páran 20 perc alatt letakaritjuk ,az egyik haverom lehet hogy meghuza délelött akkor viszont ebédre homok lesz az egész