Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi,köszi,olyan öregnek érzem magam, hogy asszem holnap nem is megyek motorozni
Heppi börstdéj...
Ferozzó! sikerült a csizma? Dana a motorral mi van?
Boldog Szülinapot! Sajna rossz hirrel köszöntelek, anyársapáti pálya havas,de a Benő kinyitja ha mégis menne valaki. Benő 06 20 5125723
húúú de nagy csend van..... Boldog harmadik X-et
Boldog szülinapot (basszus, jövőre én is ilyen vén leszek már nemakarooooom )!
köszi ugynézki holnap nyársapátra megyünk,de lehet nagy a hó ott és akkor valami tiszta pályát nézünk.
Boldog szulinapot neked 30 az nagyon meg kel lunnepelni remelem azt teszed
Boldog szülinapot!

Holnap Taksonyba buli lesz jöhettek minél töben,Borka ma edzést tartott,a pálya picit még havas de ha rámegyünk páran 20 perc alatt letakaritjuk ,az egyik haverom lehet hogy meghuza délelött akkor viszont ebédre homok lesz az egész
szia,jösz holnap Nyársapátra?
30éves vagyok ma
Este én is!
Köszönöm megtisztelő tanácsodat, nálam már a 42 az zoknis méret... Lépek hűtőt tölteni, mert a 2 szelet szalámi körmérkőzést játszik a bennmaradásért.. De még visszatérek... Arni...
Ja télleg sidi az!
Azóta jutott a fejembe a corsáró néz meg ott a gaerne-t. sőtt mert ilyen olcsó volt vettem 1 x1-t is az 30e.-volt
Egy zsír új SIDI, ahogy néztem, fut száll repül, talán a ha belebújsz, már a back flipet is csont nélkül ugrod... De most látom, Te sixix-et írtál, lehet több van neki? Ahogy láttam imitt-amott, végre emberi sportággal is foglalkozik. Mmint offroad..
Egyébkénk ha a lábméreted 42 akko inkább 43csitma kell mert nem árt a vastag zokni bele. Legalábbis nekem igaz az gaerne, ami ha van még a corsaróba 35e. a shyper
Hát 65e milyen csizma az?
Helloo Manus.. Kösz, hogy gondoltál rám, már dobtam neki mail-t, még nem válaszolt, sajna 41-es, meg v.mi 65-öt kér érte, de egy ker.ben lakunk, úgyhogy azért a méret miatt felpróbálnám / nem az Évát Teee szemérmetlen... /, mert talán olvastad a méretről alkotott eszmefuttatásunkat... Megaztán annyit nem tudok adni érte, mint a nép egyszerű gyermeke , max. úgy, hogy adnék egy doohan Arait, és rádobnék pénzt..
Na Mii van Dana ? Sikerült? Nagyon szurkolok neked!
Helló Ferozo! Azthiszem Riztov Évának van 42 csizmája sixsixson 06 302633883 Mondd a dulai karcsi küldött
Aha nekem olyan kéna ami nem horror áron dolgozik!Ez egy régi moci 93-as szóval nem akarok rá sokat költeni csak feltölteni olajjal meg levegővel.
Na meg a Bajner Józsi
www.futomü-tuning.hu
déci-suspension