Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béla üzeni hogy a taksonyi pálya kiváló.
Borkáék tegap kint edzettek
Valószínűleg meg is les húzva a pálya
11-12 felé lenne a menet
Üdv mindenki!
Tudnátok valakit akihez tudnám vinni a hátsó rugóstagomat javítattni?Budapest lenne nekem jó esetleg környéke!RMX 250-es endurórol lenne szó!
Cső... Sajnos ezaz 1ik baj, csak full havas pálya van, jó messze... Mmint nekem.. a motoroskerékpárom is 20 km-re van...
Reggelt skacok...
Mi a pálya?
Hun aza kicsit 42-es? Nos crossban a 42-es plusz zoknis méret szándékosan.. De ahogy írtad, ez a nyomorult XXI.sz.-i pontos meló, englandban ugyanabban a sportboltban Nike-ból 42-es kellett, 1 polccal arrébb Championból 43-as. Itthon nem gagyi moccos boltba bementem, az M-es méretű fejemre alig ment fel az ottani M-es, mire a boltos csibe is belebújt, majd közölte, valszeg. XS-es, mert neki pont jó... Szal ezért nem jutna eszembe próba nélkül ruhadarabot venni...
azért kérdem mert itt van egy 42 es csimma eladó .. olcsó....de azoknak akiknek nagyonnegyvenkettes a lábuk szűk....ez inkább a kicsitnegyvenketteseknek ill..a nagyon negyvenegyeseknek ajánlott

tehát ha magas a rüsztöd vagy erős a lábfejed akkor ez nem jó...meg ezek az olaszok mindíg felülszámoznak
vagy csak kicsit negyvenkettes
nagyon negyvenkettes a lábad ?
ja tényleg olyan túraendurós cucc inkább ...a talpmintázata alapján biztos....ez inkább kirándulósos ...
elakad a mintája miatt ......
és a felső része is puhább mint egy crosscipő

nekem nem volt ilyen de egyik barátomnak van elég lightos most kérdeztem ...ő is vett egy vadabbat és mondta, hogy jobb a keményebb ......szerintem is
de neki a talpa nem ilyen volt pedig újonan vette...neki rendes hátrafésült mintájú crosstalp volt ill. van rajta...de nem szakad meg kopik ,lukad ....
No igen, ez a mai tömeggyártásos helyzet.. Énis hallottam negatívumokat AXO-ról, dehát ugye miről nem lehet, és a másik, hogy nem tudjuk, ki használja=detto autóipar pl.. Plusz parám, hogy a szemem kinézem a használt piacon, és ha véletlen találok 42-eset, tuti nyíregyen van, vagy messzebb.. Viszont próba nélkül nem mászok bele, mert nem 2x próbáltam top kat. sisakokat csizmákat, bőrruhákat üzletben, és már a próba is kín volt... Vagy lehet, át kéne szabatnom magam?! Nah, mindegy, valami majd lesz.. A hideg menne már el a faxba...
SM csizmáknak általában van cserélhető koptatórész a talpán, vagy az egész talp cserélhető(nek mondott). Meg van valamelyik cégnek olyanja is ami rövidebb szárú hogy a bőrruha térdprotektorával ne okozzanak zavart egymásnak, de sztem ez elég ütődött ötlet...

25-ért amúgy tényleg nem drága, bár az utóbbi időben hallottam panaszokat az Axo csizmákra, pedig régebben nagyon strapabíró motyók hírében álltak...
Csúnyán kimaradt 13 évig az offroadozás nekem, nem is nagyon követtem a fejlődést. Azt vágom énis, hogy nem top felsőkat. versenycsizma, dehát énsem vagyok az.. És 25ért árulja az ombre, a zsír újat, ami ugyebár bagó.. Ha jó.. Hamár így dumálunk, pl. a supermoto és cross csimma közt mi a diffi? Fotón annyi látszik, hogy kerekebb az orra az SM-nek, meg nincs megvasalva?! az orra... És még?...
Nagyon aranyos vagy
De most már tényleg megyek.
Jó hétvégét mindenkinek
Nekem ez az axo-m van, ha érdekel akciós és van 42-es is
Ugyan...neked bármikor bármit
Nagyon köszönöm
Ez inkább olyan túraenduros motyónak néz ki...
Igen, nagyon úgy néz ki, bár éniscsak fotón láttam.. Vatera.. De látatlanban úgysem venném fel, mert a csizma, sisak kényes kérdés, próba nélkül sztem nem a legjobb döntés, vakon vásárolni.. Tucc róla v.mit esetleg?

húsz/kilenc584egy48
Vladár Zoltán
Helló srácok
Megint olyan sokat írtatok Sajnos sietek, mert már zárok.
Egy gyors kérdésem lenne:valaki megadta itt a monori krosszpálya tulajának a telefonszámát. Légyszi adjátok meg újra, mert holnap lenéznénk oda. Köszi
ez az ?
Helloo keménymag!
Van esetleg tapasztalata v.kinek AXO SR4 cross csizmáról? Egy jó közepes szint nekem már jó, hobbizni, csak azt kerülném el, hogy pl. rövid idő alatt letörik csat, amit nem lehet pótolni, vagy kilukad a talpa, jó hamar... Kösz az esetleges válaszokat...
Monoron 40cm hó van apálát nentudta a Zoli leturatni mert dolgozott a gép és a pénz az pénz . Sajnálom!
Szevasztok ! Talán ma megfelelő lessz az idő -1 van az deélre ha igy süt a nap +4-5-6 is lehet monort mindjár kérdezem
Holnap ki merre brillíroz a motorkájával, esetleg monorról tud valaki valamit, vagy taksonyon is jöhet a mehet?....beszámolókat kérek estére