Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá sensei
sza mester
ilyenkor napszemüvegben? hy
titok
Ha visszaolvasol megtalálod.A mocidnak,meg nem nekem,neked kell tecccceni,az én véleményem sz@rt sem ér arra ne adj.bocsot meg ne kérj.medvém nincs foxikat tenyésztek

és nagyjából egy éve crossozok ...nos mikor menjek versenyezni?
vagy még motorozzak egy évet?
igazából nem szeretném ha rossz eredményt hozok a versenyből... szégyen lenne nekem..
Ki lakik legközelebb Nyársapáthoz? Milyenek a hójelentések arra?
Szép szép,nade hát,a ló se csúnya Szép lányt is a próba után kell minősiteni
Befejezte? de miért?
hát bocs ha marja a szemed... nekem mindegy hogy milyen motor csak aza lényeg hogy valamivel tudok motorozni meg jó állapotú legyen is!
Befejezte meglesem,de csak kicsit,a sárga marja a szemem
Egyébként fiad még crossozik? remélem hogy olyan whipeket nyom majd 10 év mulva ...hogy na!
és hogy tetszik a RMZ-m? megnézheted az adatlapomon!
ÁMEN
pedig én igen NEm tudom hogy milyen neki a motorozás. De mindegy
Addigis köszönöm a válaszod,Csika Mester !
Értem,csak megjegyzem,én még nem láttam kigyúrt jó krosszost
Értem... azt mondták hogy gyúrás befolyásolja a crossozást!
szóval abbahagyom a gyúrást és thaiboxolok!
halkan megsúgom neked hogy gyúrást edzővel nyomom!
Csá!Ezt javaslom,de saját életét mindenki rontsa el ahogy tudja. Személy szerint kiegészitőnek nyomtam 9év taekwon-do-t.Nem tudom neked mi a helyes út.A mozgás viszont nem árt.
Hali!
Mégegyszer kérdezném tőled hogy tényleg nem jó a crossozáshoz ha gyúrás mellett thai boxolok? vagy hagyjam abba a gyúrást és thai boxoljak?
állóképesség kell
Csá urak,megjöttem Esik ez a majomság,pedig vannak helyek ahol hó sincs.Igaz nem pályán,de szántó sok van.Ménem sajátítunk ki földeket?Sok majom nem műveli.Lenne annyi inygyé pálya.Én meg futtatnák csajokat mellette
Jó éjt
Igen már az elöbb irtam
Valaki légyszi segitsen... Egy '98as Kawasaki KX 250esre felmegy a '99esnek a kipufogója?
10-20kbelég zsirul néz ki
Na csáá! Jó éjt!
Én meg nem méék az nem fáj ha nagy a hajam