Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg a fogammal küszködöm .Ki eset a tömés, és fáj állandóan csak hétfőn fogad a doki.
Igy meg olyan hülyén hangzik
csokolom bácsi!
Eléd szarul v.ok alig aludtam és egész nap fáj a fejem néha olyan görcsökkel hogy na
Alakul a sztori, amiről múltkor beszéltünk. De még mindíg titkos
Igen, rendben, de viszonylag csókolommal kéne köszönnöd
amugy meg az élvezet meg fog jönni minél többet befektetsz,,,
estét!
gondoltam irok én is, csak hogy kicsit javítsak az átlagéletkoron
fel a fejjel, öreg ember nem vén ember,,,
Itthagyod családot?!
Pedig el lehet pöcsölni így a gép előtt... fórumok, zenék, ferrarinézegetés a használtautón. Közben persze serfogyasztás...
Asszem elméék és lefexem
Te má túl is vagy a negyvenen... akkor meg talán má duflán ajándék

Én majd áprilisban csatlakozom a senior osztályhoz
Kitartás!
Akkor mi mit szóljunk.
Isten éltesen füled érjen bokáig.
Az lehet de én attól még szét unom magam
Értem én ezt a bele kell jönni sztorit, sok igazság van abban amit mondasz, csak én azafajta hülye vok, szeretem, ha a befektetett meló legalább kicsit arányos az élvezettel... Biztos érted mire gondolok.. Mint a fiatal csajoknál: mivel nem vagyok multigrande Brad Pitt, alaposan meg kell melózzak így a 40 felé egy tartalmas partyzásra... Úgyhogy inkább bele sem kezdek...
Bár azért lehet, alszok még rá.. Mondjuk a másik parám, régi transitom van, úgyhogy 1 háztartási keksz méretű hófolton már megakad..
Biztos mindenki operabálba ment
Innentől kezdve minden nap ajándék

Pláne, mikor nem kell dolgozni
Hepi börszdéj
Na mivan sehol senki?
Még is csak meg kellett vplna szervezni bátmonostort 3ember kb 3300 az üzemanyag ott biztoson lehet menni
Ez mindig igy van , kell 2-3 motorozás és minden ok
Nem csizmáztam még, helyette kipróbáltam a friss 20 centis havat... Tréfás volt, nem sokat mentem, 2x elejtettem a vasat, mire ezt a 10 perces menést + a két fekvős túrát abszolváltam, úgyéreztem, mintha futottam volna 1 félmaratont... Úgyhogy asszem ennyi punnyadás után, ilyen ergya kondival nem sok értelme van nekem, hogy motorozzak...
Basszus mit mondjak én ha te öregnek érzed magad?