Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az olyan hajtókar tyűgörgő gyanús, vagy nem
Reméljük
kis tik-tik hang oszt megállt utána be sem indult,más is hallotta a hangot és nem láttak még ilyet,majd kiderül,remélem nem gyűrű
jó fotó
Mi is lett vele?
utolsó kört mentem,még jó hogy nem jövő héten az első körnél.
Azt meg nézzük! Hát ez olyan balúl sült el ,hogy ha akartuk volna nem sikerült volna igy.
ja,megállt a technikám a héten szedjük szét,amugy is kellett a dugócsere.
kár hogy nem jöttetek,ahoz képest ahogy indult nagyon jól éreztük magunkat,Kemével nagyon jót mentem Szerintem este lesznek képek a pályáról a cr/crf topicban
Hasonló a mi motorúnk is, pedig mi csak 13ó-tol voltunk kint . és biztos úgyan olyan jó volt nektek is mint nekünk
hali mehjöttem ilyen volt, ilyen lett
tsá ....finom a ragacs
Üdv sanya!
Más is járt már így( én,yami 450)... ez van, haq 60 kilósak lennénk nem lenne ilyen baj
nem volt rossz.szépen sütött a nap,de meleg nem volt.kb+3lehetett
elméletileg holnaptól pályazár,de csak elméletileg!valószinű 7közben is kiugrok egy nap
Ok! Milyen idő volt felétek?
nincs már meg!:)ktm-emeke nem hivtam.na mindegy.végülis nincs gáz,m van motorom.majd csak felbukkan egy új hirdetés...de ha hallasz valami jo ajánlatról akkor szólj.
Mi van a motorokkal a déciék honlapjárol
én tudom én tudom csak nem az hogy a jobb oldali lábtartó a motorhoz képes derék szögbe van ?
ugye ?
Hol voltatok?
Igen most jöttem haza taksony ba voltunkFaist, +sanya +Béla és motornélkül ki jött csika is . Hát nem volt igazi motorozás mert "csupa" hó volt a pálya
További jó mókát,majd este gyüvök
csaoooo
olyasmi
gondoltam beköszönök,mert most elmegyünk egy kicsit haverral egy lazítós,fetrengős helyre..kipihenni a fáradalmakat
szintén ugyan az a sztori csak a csizma felszakitás nélkűl, letalpalásos verzioval,,,
De az nem most vol!