Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simán, addig én is megyegetek még 1 pár karikát
Honda, muzsikál?
Négy T divat, 2t megszállottság..
Minden az áron múlik. Illetve a jó időn. Áprilisban biztos elviszik..
Már voltam is motorozni, 20cm-hó van
Tegnap meg görbültem, ki akar venni 2-t? van 1 szar mocim
Yo
motorozást
emberek!
Én
halasztok.
Tegnap 10kor
végeztünk a motor berakással...
Most ébredezek

csináljatok sok képet!
Köszönöm válaszodat. De mivel ez Endurocross Fórum úgy gondoltam cross gumira valót ajánlassz.
tessék
itt leírja lépésről lépésre hogy kéne
http://www.ndsmondeo.hu/writin...
őő...fingom sincs
keresgélj gugliban szerintem,biztos lesz valami használati utasítás
Hólánc. Tudja valaki hogyan kell csinálni, esetleg kép róla?

hány litert kortyolgattál el?
hihihi, persze hogy megy, fokozom az élvezetet, mert így olyan mint ha 2x annyira gyorsan mennék ...ja amúgy csak kortyolgattam
Csak nem ivott valaki az este...?
motorozás menni fog?
túltöltötted magad az este
Hát nem csak ezért, hukkkkk
ezért van rajtad napszemüveg
Süt a nap,
Helloo Mr. Szted érdemes kimenni egomba? Nekem az vagy csév lenne optimális közelségben, vagy egy reptér 6 gumival, azis asszem bőven elég...
Morgen... Nincs túl közel.. Nem tom, olvastad e, tegnap kanyarodtam az erdőszélén 1-et, elég mókás volt a 20 cewnti hóban, ehhez végképp semmi kondim, és csak 2x kellett felállítanom a vasat.. Úgyhogy asszem nálam az lesz a project, kinézek az esztergomi pályára, még nem voltam, ha nem, akkor cséven csúszkálok 1et, amíg bírom szusszal..
én Nyársra mennék ha lenne futóm,meg ígértek teherautót is de nem hívtak vissza .Közbe meg van utánfutóm .
a többiek Taksonyba mennek
Lehet, hogy nem olvastam figyelmesen, de kiforrta magát, hogy hova megy a csapat motorozni?
Lálálé , lálálálálé, veszélyes az út, hukkk, hazafelé .......
mi meg voltunk hajóson kimaradáson és nem tom hogy mentünk vissza csak azt hogy azután hat hétig nem mehettem haza.
.
Én meg szentendrén és ott hánytam ösze két lityo putony az nem gyenge 1 ora alatt
nikk-bának üzenem hogy egésssség.