Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu de nagyot verettem ma.15+2kört kétszer megcsináltam kb 10perc pihenővel a két etap között.az első kifejezetten jol ment,de másodiknál már libát libára halmoztam:)Karcsi voltál valahol motorozni a 7végén?
Ja, és első utad a fórum mint nekem
én ebből az ugrásból érkeztem úgy,hogy túlugrottam,és ahogy leérkeztem leltört a lábtartó,ami megmaradt belőle az meg felhasította a csizmám oldalát
kúva nagy mázlim volt hogy nem vágta fel a lábamat is...
no meg hogy nem talpaltam le,mert annyire belevágott a csimmába,hogy le se ért a lábam a földre
A helyes válaszok köztt ingyen hétvégét sorsolunk ki egy szuper cross pályán, (csak super jumpok vannak) persze fékbetétek és lábtartok nélkűl,,
a mai nap találos kérdése, : Milyen furcsaságot lát a képen,,?
fél 6 körül értem haza kb...gyorsak voltunk
Szevesztok! Ferrozó a csizma fórumon kérdezte a csajszi hogy cserélnél nézd vissza tegnap este
DEe hamar haza értél
üdv mindeni
háát,mivel nem hallottam még crossgumira való hóláncról....így egyből az uatós ugrott be
Akkor nem az
nem tudom de itthon vették 2004 11-dikén guritotta ki
megvan a szervizkönyve pótkulcsa is redszámos szóval honi
Azt hittem hogy az ismerősöm motorját vetted meg. Nem amerikai import a moci? Hogy hívják a volt tulajt?
állitolag 1700 km raktak bele, ocsa-dabas környekéröl valo
kis kp nagy hitel
OK már látom fasza nagyon kié volt? és mennyibe került?
Nem milyen új vasat? képet de gyorsan.
Ez ma készült? miféle trópusi éghajlati övezetben laktok, ahol ilyen kevés hó van?!
kösz most már csak +4-8 fok kéne hozzá és kevesebb hó több sár
csá noozsid.szép az új vas gratula hozzá!
na mia csizio sikerült elcsuszanod valahova? voltam kin egy kis karikát de nagyon csúszot aztán igy nem eröltetem
saaaajnos nem de én is kaptam egy másik darabot
csumi látad az uj vasat ?
Az a te kolbászod?
a nap fotója