Anno az ilyen 1 cm körülire kopott bütykű gumikat utcázni használtam el a régi 625-ösömön, mikor nem volt lóvém új hátsót venni a SM szettre. Csak én ezeket ingyé kaptam a haveroktól...
Hát már megbocsáss de eböl nem fogsz meggazdagodni. Ezt max egy nálad csorobb gyerek venné meg de az is elgondolkodna rajta hogy kiad enyi pénzt. A csere jóbb ötlet lehet kapsz érte ugan ilyet 18 asba, és nem lesz rosz a lelkiismereted,ha egyáltalán van?
tényleg azt mondod,hogy ez ilyen rossz?
ha érdekel,,igen szegény lettem, nem a saját hibámból,,sajnos családi okok miatt amit másnak nem kívánok,de úgyis talpra állok egyszer,remélem
Én gyakran "álmodozom" a sufniban, van is hozzá egy 220V-os aneszteziológiai célszerszámom, az öreg Borka mondjuk kis rókafark-fűrésszel szokott álmodozni, meg a magyar krosszmezőnyben edzőgumit álmodnak az 1-2 versenyt futott gumikből sokan, mert ugye szegény ember kézzel nőz.
Azt tudtad hogy ha a gumi le van gömbölyödve szart sem ér! Meg szokták vágni , de ezen már nincs mit vágni Ezt nem éri meg felrakatni, 10000ft ért új gumit vehetsz.
Mikor jössz motorozni? Most, hogy megfagy a habarcs, van időm
Igaz, egyikért sem adtam 2-3ezernél többet még.
ha érdekel,,igen szegény lettem, nem a saját hibámból,,sajnos családi okok miatt amit másnak nem kívánok,de úgyis talpra állok egyszer,remélem
Én gyakran "álmodozom" a sufniban, van is hozzá egy 220V-os aneszteziológiai célszerszámom, az öreg Borka mondjuk kis rókafark-fűrésszel szokott álmodozni, meg a magyar krosszmezőnyben edzőgumit álmodnak az 1-2 versenyt futott gumikből sokan, mert ugye szegény ember kézzel nőz.
amúgy meg tök jó gumi.. kár eladni az ilyet..használd még..
bár ha nem érdemes megvágni..mert nincs miből.
hol álmodtál olyat hogy vágnak cross gumi? ez nem slick
5 ezer
tagokna 4
Kawasakihoz alkatrészek, idom blokk stb…
Valakinek valami cím, kézalatt valami