Akkor ezeknek 4-év azt hello kb Enyémbe Toplite vagy miafasz márka van.Yuasa az előző EXC-be volt az sokáig bírta nagyon.Esetleg nem tudsz olyan helyet ahonnan olcsón beszerezhetők ezek az akksik?Elég durva áraik vannak az ilyen kis genyó akksiknak
én meg vettem vas telepen valami üszük yamaha xt (vagy vaami hasonló) kereket 200ft ért 1küllő hiányzott csak eladtam 30 000ft ért szerintem a történetek között ez viszi a prímet
ja akksira visszatérve nem panaszkodom mert fasza volt mindíg indított 460-70 üzemóránál kotlott meg.... addig azt se tudtam hol van benne..pedig önindítózok mint állat soha nem rúgom meg ventillátor nekem megy sokat a csikicsuki szopás cameltrophie miatt amit kínlódunk állandóan..
Heh Erre nekem is van egy történetem.
Westendben kinéztem magamnak még pár éve egy bőrjakót.Tetszett meg minden csak az ára kicsit durva volt 89ezer.Na szerencsémre nem vettem meg.Haver mondta hogy van a Westenddel szembe egy kis utcában egy bolt ahol fasza cipők dzsekik vannak mérethiányosak annyi a bajuk.Na ott ugyan az a bördzseki 39ezer volt
áá....harmadik ...de igazából csak a második..idén meghalta magát az eredeti..mindjárt kipattintottam belőle és raktam eredeti yuasa akksit ..és még két barátom is pont egyszerre vettünk bele..és mit ad Isten kifogtunk egy rossz szériát yuasáéktól és egy hónapon belül mind a 3 tönkrement ..de úgy hogy kapocsfesz normál nem merül le soha ..csak áramot nem tudsz levenni róla komolyan..de ki lett cserélve és ezért a 3
jó nagy szar és semmi jel nincs rajta persze ha elsőből találtam volna rajzot(találtam 68 dollár) hogy mi a fasznak van az a kis lyuk ott rajta....akkor nem kellezz volna sok-sok órán keresztül rufdosni,persze mindezt ballábbal!
most már 2 éve az a kedvenc lábbelim
Westendben kinéztem magamnak még pár éve egy bőrjakót.Tetszett meg minden csak az ára kicsit durva volt 89ezer.Na szerencsémre nem vettem meg.Haver mondta hogy van a Westenddel szembe egy kis utcában egy bolt ahol fasza cipők dzsekik vannak mérethiányosak annyi a bajuk.Na ott ugyan az a bördzseki 39ezer volt