Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boldog karit neked is.
Jó estét a Hölgyeknek,Uraknak!
Az Ünnepekre kívánom, mindenkinek teljen úgy, ahogy ő azt szeretné, ki tudja, ki mit szeretne
Vickynek boldog névnap helyett boldog névestét/éjszakát!
Kiscsuka, nektek jobbulást, ajándék, hogy megúsztátok, a kocsi az sajnos
Látom, megint kimaradtam jó pár mókából, utánanéztem már mi ez a natura2000 csoda, ezek madárvédelmi területet csináltak egy rakat részből csak azt nem tudom, hogy/hol laknak ott a madarak, mivel irtják a fát ott nagyüzemben...
Ronis, sajnálom a sítalpat, de mi volt a gond vele? Az a jó a TV ben, hogy el lehet kapcsolni, de nem biztos, hogy találsz benne értelmes műsort, a tuti megoldás a kikapcsoló gomb
a háttérben meg ez a valovilág szarság...

öcsém ekkora fogyatékos agyrombolo veszekedős semmiröl nem szolo műsort....

ha a székhez kötöznének hogy néznem kell, eskűszöm bevallanám hogy én követtem el egyedűl a holokausztot...
Háááá mondjuk annyira nem bánom,mert nem igazán vagyok rá kíváncsi!

De mi volt? Valami "társkereső" oldalon csajozott ilyen képpel?
Abbiztosis Nevetséges
Pfú,nem semmi
kösz hát igazából ez engem nem viselt meg motorral estem már nagyobbat ez tök kiszámítható volt kitámasztottam alig mozdultam meg, mikor túlugrattam az asztalt csolnoki crosspyálán az kcsit durvább volt mint ez most egy darabig úgyis garázsba marad a verda 2ünnep között senki nem fogja elválalni de lehet h nem is fogja megcsinálni senki mert lehet h nem érdemes
bánhatod hogy lemaradtál Dani csodálatos kolbijának képéröl,

mit mondjak sokat röhögtünk rajta....igazán csajozos kép volt.
szar ügy..
örülök, hogy ennyivel megúsztátok! gyógyulgassatok (testileg, lelkileg!).
Ne ugassá kisgyerek,me beindítok rád erről arról.NAgyon nagy gyerek vagy.
senkinek semmi baja apámank hüvelykujja meghúzódott ő járt szarabbul mert jobboldali árokba mentnk bele szóval ő átesett az én felemre neki ujja fáj nekem picit a vállam de semmi ez után mentünk dolgozni 11-5ig nyomtuk szóval senkinek nem lett komoly baja
uhhhhhhh, nagyon sajnálom, hogy ilyent kellett átélnetek. Lett valakinek valami baja?
Opppááá! Ez eltörött!
Milyen kolbiján? Lemaradtam valamiről?
egy alatomos árnyékos S kanyar le vot fagyva enyhén lejtett aztán be a jó mély árokba aztán tető
szépen tetőre lett rakva, hogy sikerült.?
karácsony van csupa öröm boldogság
kitört a vita Dani kolbiján...
ne is fiuk irány a cross pálya
Estét bélák!

Látom megy a szájtépés!
Héééé-héééé-héééé, fiúk.....ne veszekedjetek!
nektek is fiuk-lányok