Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Messer 109 yellow nose boys
Veszek egy T72-est
na megtaláltam ez mekkora ...tele buzival a kommentekbe...

agyvérzés micsoda hülye emberek vannak
az a másik a tóta w árpád -emléxel ott milyen cirkusz volt mikor az összes terepmotorosnak le kéne vágni a nyakát című sztorija volt ?
A sok köcsög csak azt látja a médiából, hogy a terepmotoros a zellenség... nemistudom, mit tudnék erre mondani
megjött a látása a bodolai jézustól zoltánnak
Szívemből beszéltél
miért volt nekünk akadáj stb
De látom alaki válaszolgat neki!
Igen,elég meggyőző tud lenni,ha valakinek ilyen áll a tarkóján!

Lehet hogy CID-nek lemaradt egy betű a nevéből. Nem CID,hanem CIDA!
nálunk itt esztergomba még csak 55 össel tudtak volna átmenni ilyeneken ...de az is eleget nyom a latban...
most olvastam még most is írkál ez a kőkemény cid
Mert azok átmentek volna a halántékán egy T72-es tankal!

Mondjuk még most is áthajthatna valaki az ilyen faszoknak a tarkóján!
ezt egy zöldnek írtam reggel mert hisztizett hogy kaparsz a motoroddal...és kérdeztem hogy akkor hol volt mikor az oroszok itt voltak ?miért nem azoknak ugatott....?
Tank meg motorok az erdöbe?nem értem
nade zoltán én most csalodtam magában
ez csak 60lovas lesz az akrával lesz még majd keihin aztán tyű de fasza lesz
Estétet .

Akkor most már hogy ilyen cenzúra van,nem lehet azt mondani a politikusokra hogy b@sszák meg az anyjukat! Mert ez csúnya! Majd azt kell mondani helyette,hogy csináljanak az anyjuknak gyereket.
van amúgy didbe z ringes az is 75 lerőig 520 as vékonyított erősített supermotó láncunk és az is olyan 22 forint 120 szemesbe..az a tiédre való ha motyózol
itt punnyadnak az ölembe
céé nem bírunk beszélni most
jólvan... majd úgyis ránézel...meg így akarom hagyni az áttételt ahogy van..most is megy 140et.de már sok az is...menjen 130at de emelje mindenhol. meg elvileg a 17es kerekekkel jobban fogja kapkodni az elejét