Viszont a szépségben az a buktató,hogy tényleg nincs idő másra.A külső tényező(ugatógép)meg az asszony,hogy otthon vagy mégse lát ,csak kajánál,meg ha megyek cuccokért.Na ,azé ez sem tejfel fenékig
A gyerek meg majdnem sírógörcsöt kapot
Hobbiendurósnak nem kell csilliárdos ruha mert úgyis szétmálik pikk pakk.Csak nézik a versenyeket hogy hú de jó cuccok meg minden matricaszett áá de dúrva.Csak abba nem gondolnak bele hogy ezt mind a szponzor teszi rájuk reklám miatt.Mi hülyék meg megvesszük jó sok pénzért
Régen én is ilyen voltam de mikor már szanaszét szakadt a csillivilli mezem onnantól kezdve én is felfogtam hogy kár az ilyet siratni
... tény, régebben elég jó kórház volt, de most már az is egy rakat sz*r.....bár tény, hogy '99-ben ('5 éves koromban) elrontották a csuklóműtétemet és azóta is annak a levét iszom...azóta még 3 másik műtét és már nem nagyon van mit tenni....
pénzért tárgyakat tudsz venni, attol az életed nem lesz boldogabb,
erre nagy tanulság életből vett kis péda , hogy nemegyszer láttam romcsiban nagyon szegény falusi gyerekeket, szinte még ruhájuk sem volt, viszont csillogot a szemük, és egész nap játszottak ezerrel azzal amit találtak..