Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem meg a pénz egyáltalán nem boldogit...

pénzért tárgyakat tudsz venni, attol az életed nem lesz boldogabb,

erre nagy tanulság életből vett kis péda , hogy nemegyszer láttam romcsiban nagyon szegény falusi gyerekeket, szinte még ruhájuk sem volt, viszont csillogot a szemük, és egész nap játszottak ezerrel azzal amit találtak..
széééép, meg még halláskárosult is leszek....
nem belső erők hatására egyenesedik majd ki
Közben teli torokból üvölti,hogy Sikíts Te ribannnnnssssszzzzzzzzzzzzz
miért, a másik kezével meg tépi a hajamat?
Sok ember arra vágyik,hogy azt csinálhassa amit szeretne.Nekem sikerült Viszont a szépségben az a buktató,hogy tényleg nincs idő másra.A külső tényező(ugatógép)meg az asszony,hogy otthon vagy mégse lát ,csak kajánál,meg ha megyek cuccokért.Na ,azé ez sem tejfel fenékig
nem vagyok billentyűzet-tartó....
ja és közbe egyenesedik a hajad majd mint az állat
majd mikor odamész hozzá úgyis rádobja a hátadra és közbe írogat nekünk....
Jó reggelt,de hűde politika,de mind igaz
Ez így van.Lehet gürcölsz egész életedben mégse vagy boldog mert csak a munkának éltél!Erre igaz hogy a pénz nem boldogít!Én meg azt mondom hogy boldogít az csak jó helyre kerüljön
Jóreggelt szép Karácsonyt
Engem is kiszóltak többen a szakadt endurósgatyám miatt azt amikor bementünk a sűrübe és a gyerek 13ezres pówervíres mezét egy az egybe letépte a csipkebokor én csak nevettem a dolgon A gyerek meg majdnem sírógörcsöt kapot Hobbiendurósnak nem kell csilliárdos ruha mert úgyis szétmálik pikk pakk.Csak nézik a versenyeket hogy hú de jó cuccok meg minden matricaszett áá de dúrva.Csak abba nem gondolnak bele hogy ezt mind a szponzor teszi rájuk reklám miatt.Mi hülyék meg megvesszük jó sok pénzért Régen én is ilyen voltam de mikor már szanaszét szakadt a csillivilli mezem onnantól kezdve én is felfogtam hogy kár az ilyet siratni
De sok ilyen van! Cimborának vannak munkagépei,teher autói,kacsalábon forgó palotája benti medencével,kertben tóval,fa híddal,meseszép udvara A8-as audival. Meg van neki gyomor fekélye,magas vérnyomása,meg a faszom tudja még mi baja! De nincs szórakozása,barátai, hobbija,családja,gyereke. Én egyszer mondtam neki,hogy tele vagy pénzel, megvan mindened,de mégsincs semmid az ég világon! Szegény vagy,és azt sem tudod miért!
jujjjj,akkor tedd át valami stabilabb helyre!
hmmmm....a győri kórházról inkább ne beszéljünk! ... tény, régebben elég jó kórház volt, de most már az is egy rakat sz*r.....bár tény, hogy '99-ben ('5 éves koromban) elrontották a csuklóműtétemet és azóta is annak a levét iszom...azóta még 3 másik műtét és már nem nagyon van mit tenni....
szomoru sztori, de legalább a haverod élete végéig azt csinálta amit szeretett ,és soha nem adta fel .

amugy tényleg ez a lényeg, emberek gyűjtögetnek mindenféle tárgyakat, millios hűje keritéseket épitenek a csili-vili házuk köré, csak közben elfelejtenek ÉLNI az életet...
Hát igen. Igazságtalan az élet,de sajnos ez van!

Ilyen 80 ezres sisakos nálunk is van! El utazgattunk a szántóföldek között,hogy ne szopjon mindjárt a legelején. Csúszott a csizma,nem indult a motor (nem tudta megrúgni rendesen).Délben elment haza aszfalton!
ez igazán fájdalmas történet. hihetetlen akarás volt a srácban! .... és annyira szörnyű, hogy sokszor az olyan emberek kapnak ilyen sorsot akik meg sem érdemlik!
na most rögtön elkezdett billegni az ölemben a klaviatura...
Anyám azt szokta mondani,hogy csak kórházba ne kerüljünk,mert akkor végünk!

Mikor az asszony szült,az osztrák barátnéja bement meglátogatni a kórházba. Le esett az álla,és kikerekedett szemekkel kérdezte hogy:Bazdmeg ti itt szültök?

Pedig a Győri kórház állítólag az egyik legjobb!
ez egy szép öszzefoglalo volt.

akkor beszéljűnk az erdőben találkozunk kategoriákkal is..

van amelyik tetőtöl talpig 2012-es new thorba van öltözve a fején 100 rugos airoh, na azoktol kész is vagyok, sokat szoktam vigyorogni magamba ezeken a tiousokon , sokszor a leg egyszerűbb helyeken sem tudnak felmenni...

aztán van a motor féltő crosspályás, jajj oda ne menjűnk már az olyan szar ,ott behorpad ,megkarcolodik, bibis lessz a matrica szettem.

aztán van a klasszikus AZABAJ team , mikor minden mondatban benn van ez a szo , valami mindig baj, vagy a gumi, vagy nem kurt az éjjel, vagy nem ment már 1 honapja, vagy kemény a gumi, vagy tul lapos, vagy nem oda valo hanem máshova stbstb..

és a kocsmában vetitős , ugy kanyarodok az erdőben hogy leér a kormány vége , a bolygok megállnak a forgásban, és huuuu, meg haaaaa... hahaha...
Nagyon rossz volt látni,ahogy tönkre megy! Egész életébe sportolt,boxolt,jégkorongozott,biciklizett,motorozott,nem ivott nem dohányzott soha!
Az egyik legjobb barátom volt.

Mindig mondogatta hogy menjünk,motorozzunk,ne pihenjünk. Akkor nem értettük hogy hova kapkod,de aztán mikor nem volt már,akkor rájöttünk hogy azért sietett mindig,mert neki csak 5-6 hétvégéje van motorozni.