Bizony, Karira szabit kaptam ... ugyan Én voltam az aki kimondta,hogy legyen vége, de azért Nekem is rossz...nem szeretek másokat megbántani....de ha valami nem megy,akkor azt fölösleges erőltetni.
Köszönöm szépen az ajánlatokat ....de azért nem indítok Vicky-társat keres topicot.
szuper szép kis kutyusok! nagyon tetszenek! nekünk kaukázusi van,mikor kicsi volt tetszett,de már így nagy korában nem szép... de a tieidet elnézve ezek felnőtten is szépek!
Most egy bizonyos DODI nevű kutya kéne nekem,az illető biztos olvassa is akinek a tulajdonában van... de az ember nem akarja nekem adni! keme is ismeri azt a fajta kutyát...
Bálint te meg a gazdáját..akitől a kormányt vetted!
Húú,akkor Karira kaptál szabadságot Nem tudom öröm- vagy üröm-e,de gondolom megoldod.Nálunk is szokott lenni,ilyen elzavarom téma ,azt elmegy a zavaros,minden a régi Vannak itt fajintos motoros srácok,gyorsba kapj el egyet,azt lesz mocc is Ha meg nem ,sikíts, azt megoldjuk van itt még pár ember
miylen jószívű ember csinálhatta az oldalt aki egy 85ös yz-n ülő feltételezem gyereket (esetleg vmi törpét) rakott célkeresztbe de azért a motoros a kegyetlen aki szétszedi a természetet
Örülök, hogy Nálatok minden okés! Ember?....eddig volt, de tegnap este óta már nincs..... de amúgy szerencsére minden rendben van!.....meló van (olyan amilyen), tennivaló bőven van, úgyhogy unatkozni nincs időm. .... mondjuk motor nincsen,de talán majd egyszer nekem is összejön.
Köszönjük szépen Minden oké,család rendben,mindenkinek van moccja,a meló meg ezer,minnyá menek is kifelé,me jönnének Magácskával minden oké?Ember van?Ezt mondjuk sose tudtam van-é?
Köszönöm szépen az ajánlatokat
Az üzenőfalon megint megy az észosztás.Drótkihúzogatós öreg kontra Terepmotoros rendőr
Most egy bizonyos DODI nevű kutya kéne nekem,az illető biztos olvassa is akinek a tulajdonában van... de az ember nem akarja nekem adni!
Bálint te meg a gazdáját..akitől a kormányt vetted!
bár néha olyanok mint a raptorok, akkor azért kell tűrelem hozzájuk...