Nekem a tv távirányítómról hiányzik néhány gomb .... amikor még élt a törpenyuszim, betámadta és pillanatok alatt leharapdált róla 5-6 gombot.....ááááá, nem voltam rá mérges.
Nálatok akkor tényleg igaz a mondás! Az erősebb kutya basz..,akarom mondani eszik!
Nekünk is voltak mindig kutyáink. Régen vizsláink voltak,amíg a fater vadászott. Utána meg nekem voltak dogjaim,meg egy náplyi masztiff. Na az egy ritka lüttyő egy jószág volt! Akkora volt a feje,mint egy 10 literes vödör!
Ha a gyerekek nagyobbak lesznek egy vérebet szeretnék nekik.
mondjuk én alaphangon elkérném a lovét ,vagy legalább egy részét az emberektöl akkor is ha nem javithato, elvégre az nem a te hibád, és legalább kaptak a telorol egy korrekt szakvéleményt...
máshol meg se mondanák nekik hogy tiszta szar a bele, összeraknák uj O-gyürü, aztán ideg oráig megy a lovét persze elkérnék.
Jó neked,dugol Má 3.napja szopok,dógozok postázok,telefonázok Na,ezt a elhozom,me nemtudom meglehet-e csinálni,szétszedem, nem lehet javítani,mennyi lesz?Semmi.Na, ezt egy életre befejeztem.Ma volt az uccsó aminek ingyé neki ugrottam.Pöcsöm bassza el az időt a semmié.Ez most ez járvány ünnep előtt?Vagy direkt csinájjátok,hogy ne legyek a gyerekkel? Asszony meg ugat mint állat Mondjuk jobb kint mint bent,de
a,e,z,i,o,k,l,n,m,
ösztönböl kalapálok.
Nagyon szépen köszönöm!
Én is a tiédet!
Nekünk is voltak mindig kutyáink. Régen vizsláink voltak,amíg a fater vadászott. Utána meg nekem voltak dogjaim,meg egy náplyi masztiff. Na az egy ritka lüttyő egy jószág volt! Akkora volt a feje,mint egy 10 literes vödör!
Ha a gyerekek nagyobbak lesznek egy vérebet szeretnék nekik.
máshol meg se mondanák nekik hogy tiszta szar a bele, összeraknák uj O-gyürü, aztán ideg oráig megy a lovét persze elkérnék.
Amúgy meg sült szalonnás tojás rántottás jó reggelt mindenkinek!