Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok ismerősömnél az van hogy a zasszony mindig morog a motorozás miatt nálunk ilyen nincs,max. féltem,főleg ha az én mocim nincs a garázsban mikor hazajövök melóból
Hááát,még én sem estem kétségbe,ha lekarcolódott valami!
Látod! Nem is értem mi volt a probléma?

Mondjuk szerencsém van,mert soha nem szól bele a motorozásba. Most amikor motor felújítás volt,nem morgott egy percet se!
ja az lemaradt hogy az én motorommal,ha törik valami akkor azééé már nem kár

ettől a kis élvezettől is megfoszt?

én mondtam az Apának az előbb hogy holnap motorozunk egyet?aszondta jóóóvan,de ha havazik,akkor is
Én ma kora délelött mondtam az asszonynak,hogy mi lenne ha kerülnék egy karikát? Befaragtam a fenyőfát,aztán amíg ő díszíti,addig én motorozok. Annyit mondott,hogy akkor az összes cuccomat ráteszi a motorra,meglocsolja egy kis benzinnel és felgyújtja! A feje is nagyon vörös lett!

Nem próbálkoztam többet!
nehogy holnap én se bírjak magammal
gondolhatod
micsoda muzsika lehetett
Minden fotelkrosszos Úrnak és Hölgynek (ki, hova sorolja magát.. ) kívánok kellemes ünnepeket!

Én a magam örömére (a szomszédokéra viszont nem) beindítottam a háztömb előtt a nyitott rendszerű GG-met....

Kénytelen voltam a kesztyűs kezemmel kicsit befogni a púzóját, mert még nekem is hangos volt...
No, nálunk most lett kész a haltepertő, Jó étvágyat és ajándékozást mindenkinek!
anyumat inkább nem viszem legyen mááá egy kis nyugtom nélküle
anyudékat..
költözz ide pár napra, hozd a kindert is , családot anyudélat, itt van annyi egy hétig simán elleszűnk kajával.

mondjuk ágy csak egy van, de az jo nagy.
neked is boldog karit, remélem most téged is halálra etetnek otthon...
akkor lehet várok még pár napot.
BK neked is B bácsi
én semmit nem sütöttem-főztem,örülök hogy élek
na jó,a rántott sajtra rábeszéltek,azt gyorsan sütöttem aztán ezzel kifújt a karácsonyi menü
én azt szeretem a kariban amit a kinder szemében látok örömet amhogy várja, meg amikor megkapja az ajándékot...

viszont a csajomat lassan le fogom kötözni egy székhez ,annyi mindent sűt, meg van ez őrűlve...

mintha ide költözött volna az üdvhadsereg...

mindenkit meghivok hozzánk vacsira, kűlönben belehalok a sok kajába.
én meg vettem magamnak egy telefont,és nem a Jesszuska hozta
hétvégén gumizhatod vissza
Bendegúz nagyon meglepődött,PSP-t szeretett volna,de aszondta az biztos nagyon drága,olyan neki nem lesz.de azt kapott,azóta le sem tette hogy megkapta
most pedig a karácsony örömére kiszaladok a sukliba és vissza gumizom a hátulját rendes gumira, megasűn elmegy pihenni amig nem jön megint ho.
akkor leszek a legboldogabb ha már nem hányok