sok ismerősömnél az van hogy a zasszony mindig morog a motorozás miatt nálunk ilyen nincs,max. féltem,főleg ha az én mocim nincs a garázsban mikor hazajövök melóból
Én ma kora délelött mondtam az asszonynak,hogy mi lenne ha kerülnék egy karikát? Befaragtam a fenyőfát,aztán amíg ő díszíti,addig én motorozok. Annyit mondott,hogy akkor az összes cuccomat ráteszi a motorra,meglocsolja egy kis benzinnel és felgyújtja! A feje is nagyon vörös lett!
Bendegúz nagyon meglepődött,PSP-t szeretett volna,de aszondta az biztos nagyon drága,olyan neki nem lesz.de azt kapott,azóta le sem tette hogy megkapta
Mondjuk szerencsém van,mert soha nem szól bele a motorozásba. Most amikor motor felújítás volt,nem morgott egy percet se!
ettől a kis élvezettől is megfoszt?
én mondtam az Apának az előbb hogy holnap motorozunk egyet?aszondta jóóóvan,de ha havazik,akkor is
Nem próbálkoztam többet!
Én a magam örömére (a szomszédokéra viszont nem) beindítottam a háztömb előtt a nyitott rendszerű GG-met....
Kénytelen voltam a kesztyűs kezemmel kicsit befogni a púzóját, mert még nekem is hangos volt...
mondjuk ágy csak egy van, de az jo nagy.
na jó,a rántott sajtra rábeszéltek,azt gyorsan sütöttem aztán ezzel kifújt a karácsonyi menü
viszont a csajomat lassan le fogom kötözni egy székhez ,annyi mindent sűt, meg van ez őrűlve...
mintha ide költözött volna az üdvhadsereg...
mindenkit meghivok hozzánk vacsira, kűlönben belehalok a sok kajába.