persze én is láttam már a környezetembe nem egy hasonlo sztorit.
utána a srác csak kisérgette az asszonyt a tecskoba, és állandoan a régi motoros emlékeit mesélgette...hogy dejo volt meg hasonlok,
Sajnos vannak ilyenek. Nekem is van haverom,aki motorozott vagy 8-10 évig,megszülettek náluk a gyerekek,aztán az asszonya addig magyarázott neki,hogy egyre kevesebbet járt el. 3 évig ott állt neki a DRZ a garázsba,aztán el is adta. A felesége meg azt mondta,hogy önként mondott le róla! Én mondta a gyereknek,hogy inkább adjon a csajnak két tenyeres lángost,aztán majd tudja hogy mi a helyzet!
Én is raktam össze tegnap legót,barbi babát,meg satu padot. A satupadot az anyós vette a gyereknek. Van benne fogó,kalapács,fúró gép. Kíváncsi vagyok,mit fog vele először szét kalapálni?
Pfúú,előbb gondolkoztam,minnyá kimenek szétrántok egy gátlót,de má el is ment a kedvem Ez se ilyen vége van a napnak azt kísz a meló ,de jó Egy bajom van, saját dolgaim nem haladnak,na de majd esszercsak
Jóestét Szép Karácsonyt
Az már régen rossz mikor az asszony nem enged a hobbinak teret Van nekem is haverom akinek a garázsban porosodik a crossmotor.Bátyám se motorozik már az asszony miatt.De hát ha valaki papucs az ne várjon sok szabadságot az asszonytól
Na, meg vót a káposztátú az okádás is.Vagy kitudja mióta nem vót benne részem,de besikerült,jobban is vagyok. Körbejártam a világot,me ide nem gyünne senki .
Szerencsére nálunk nincs ilyen! Amikor terhes volt,vagyis minden órás,akkor is mentünk motorozni vasárnap. Mondtam neki,ha jönnek a fájások,csörögjön,aztán aszfalton haza csutkózok. De már akkor is jólnevelt volt a lányom,és megvárta amíg haza érek!
Most is mondtam neki hogy készülünk tavasszal erdélybe motorozni. Nem mondott rá semmit.
Egyébként tényleg sok ilyen van. A haverom fél éve vette a motorját,aztán most meg az asszony eladatta vele!
mondjuk aki ilyen az meg is érdemli a sorsát...
persze én is láttam már a környezetembe nem egy hasonlo sztorit.
utána a srác csak kisérgette az asszonyt a tecskoba, és állandoan a régi motoros emlékeit mesélgette...hogy dejo volt meg hasonlok,
Az már régen rossz mikor az asszony nem enged a hobbinak teret
nálunk már megjött az angyal és holnap nagy motorozás lesz
Most is mondtam neki hogy készülünk tavasszal erdélybe motorozni. Nem mondott rá semmit.
Egyébként tényleg sok ilyen van. A haverom fél éve vette a motorját,aztán most meg az asszony eladatta vele!