Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fuuudegáz..
jo reggelt.

mondjuk aki ilyen az meg is érdemli a sorsát...

persze én is láttam már a környezetembe nem egy hasonlo sztorit.
utána a srác csak kisérgette az asszonyt a tecskoba, és állandoan a régi motoros emlékeit mesélgette...hogy dejo volt meg hasonlok,
Sajnos vannak ilyenek. Nekem is van haverom,aki motorozott vagy 8-10 évig,megszülettek náluk a gyerekek,aztán az asszonya addig magyarázott neki,hogy egyre kevesebbet járt el. 3 évig ott állt neki a DRZ a garázsba,aztán el is adta. A felesége meg azt mondta,hogy önként mondott le róla! Én mondta a gyereknek,hogy inkább adjon a csajnak két tenyeres lángost,aztán majd tudja hogy mi a helyzet!
Én is raktam össze tegnap legót,barbi babát,meg satu padot. A satupadot az anyós vette a gyereknek. Van benne fogó,kalapács,fúró gép. Kíváncsi vagyok,mit fog vele először szét kalapálni?
joo reggelt látom nem csak én nemtudtam aludni
joccakát mkinek sziasztok
jah sztem is jo ötlet szétkapni egy gátlot nem baj ha több alkatrésze is van (cici,popo,punya)
Pfúú,előbb gondolkoztam,minnyá kimenek szétrántok egy gátlót,de má el is ment a kedvem Ez se ilyen vége van a napnak azt kísz a meló ,de jó Egy bajom van, saját dolgaim nem haladnak,na de majd esszercsak
nem sokáig de ez egy ilyen sport
Skirály
ahoy maguknak is ithon
Magába is Kellemeset Itthon vagy vagy kint?
ez má kicsit gázos Zolikám
A narancsot meg enni kell,me megrohad
Én minyá kibaszom a motort a szobából,me büdös benzinszagú
szewa ..már legókat is összehajítottam
Jóestét Szép Karácsonyt
Az már régen rossz mikor az asszony nem enged a hobbinak teret Van nekem is haverom akinek a garázsban porosodik a crossmotor.Bátyám se motorozik már az asszony miatt.De hát ha valaki papucs az ne várjon sok szabadságot az asszonytól
Az enyém azt várja mikor megyek má kifelé akkor örül ,a lényeg viszont tudom az,hogy vissza ne jöjjek
Boldog Karácsonyt mindenkinek!:D
nálunk már megjött az angyal és holnap nagy motorozás lesz
Na, meg vót a káposztátú az okádás is.Vagy kitudja mióta nem vót benne részem,de besikerült,jobban is vagyok. Körbejártam a világot,me ide nem gyünne senki .
Estét béla bá! Lenyomtad az ünnepi vacsorát?
Szerencsére nálunk nincs ilyen! Amikor terhes volt,vagyis minden órás,akkor is mentünk motorozni vasárnap. Mondtam neki,ha jönnek a fájások,csörögjön,aztán aszfalton haza csutkózok. De már akkor is jólnevelt volt a lányom,és megvárta amíg haza érek!

Most is mondtam neki hogy készülünk tavasszal erdélybe motorozni. Nem mondott rá semmit.

Egyébként tényleg sok ilyen van. A haverom fél éve vette a motorját,aztán most meg az asszony eladatta vele!