Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért mennyire durva hogy eplénybe van összesen 2,5-3 km-er sipálya és egy napijegy 8300 ft...

ugyan ez ott ahová megyünk van 230 kilométer sipálya és a napi jegy 40 eur.
ez ausztriában van még, haver ott dolgozik száz éve, majd az ő szobájában elalszunk a kinderrel, nem vagyok én miller hogy kifizessem az ottani árakat.
Holnaptól már hideget mondanak,úgyhogy biztos csinálnak havat a pályára. Azért nem mentem el tegnap én sem,mert a tököm akart latyakban csúszkálni!

Nekünk csak eplény jut,mink nem vagyunk olyan gazdagok,hogy svájcba járjunk síelni! Nekünk svájcból,max csak egy tábla csoki jut!
attol fűgg hogy menyünk-e eplénybe csuszkálni hogy lesz-e még ho és szabad-e az ingyen jegy, akkor bedobom majd a kocsiba.

Januárba viszont kimegyünk az elithez tirolba csuszkálni, haver ott dolgozik száz éve 230 kilométer sipálya 2960 méter a hegy legmagasabb pontja, és át lehet sielni svájcba, várom már nagyon.
Boldog karácsonyt és motorozos uj évet mindenkinek.
Mákos bejglis jó reggelt!
egyébként jobbulást neki!

Többi9eknek igazuk van: egy flex, CO-gép meg egy új szélvédő...
Festék le van szarva, attól még elmegy..Hány olyan kocsit láttam, amit én kaszniztam ki hogy még fél év múlva is az alapozó volt csak rajta, amit én tettem rá hogy ne rohadjon a kaszni,amíg lefestik...
én biza nem kaptam semmilyen emailt...
Te és faterodnak mi a véleménye a biztonsági övről?
Mindenkinek boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok , és sok jézuskát
aha ha az csak úgy menne!
talán 6 hónapja csináltuk egy munkatársamét,az országban alig találtunk ehhez a típushoz alkatrészt.
vagy nagyon drága volt, mert sok van belőle és az egyik legjobban keresett alkatrész a stifté
Jut eszembe,a pin..ások elvannak tünve
otthon pár nap alatt meglehet egy ilyet csinálni ha van műhelyed...nincs nagyon rossz passzba...
nézel neten hozzá egy tetőt pár apróságot stb...kibelezed kárpit meg csingilingi .... ledobod tetőt és rárakod másikat ..maki megcsinálja festést jóárasítva és feldíszíted és kész...
pár szerszám flex meg egy co gép és néhány óra munka...nemtöbb....
meglehet simán
hát ja csak annyira szeretjük ezt a kocsit 11éve hibátlanul működik pedig kapott már szegény sokat az élettől, most így ebben a formában jelenleg eszmei értéke van csak az autónak az viszont sok! úgyh szerintem meg lesz csinálva

kocsit lehet venni másikat ...le van szarva...persze nem öröm de legalább ti egybenvagytok...
ja ő vezetett hüvelyk ujja fáj ő volt a roszabik oldalon jobboldali árokba csúsztunk bele aztán ő átesett az én oldlaamra de semmi bajunk hála istennek
Maki ha aktuális lesz a téma akkor beszélünk róla mindenképp! és kösz az infot
hey bandi irtam is neked nem tünt fel?1bubis2bubis stb
Karácsonyi üdvözlet

Karácsony éjszakáján,
Hópihe ül
A fenyő minden ágán.
És ilyenkor a gyermekek,
Teljes szívből énekelnek.

Karácsony éjjelén,
A szeretet ünnepén.

A távoli lámpák fénye
Csillan meg a havon,
És a jégcsapokon
Melyek a tetőről néznek le.

Karácsony éjjelén,
A szeretet ünnepén. Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
fater volt a pilóta? nem lett baja ?