Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van nálunk is egy srác...fiatal és eltört a lába egy vízbeugrás t követően ..és a kórházbana mengelék begipszelték a törött lábát és valami artéria sérült volt és nem kapott vért a lába ..a szobatársak szóltak azz orvosnak hogy rohad a lába szegénynek ..és addig néztek az orvosok amig le kellett vágni szegény srácnak a lábát...
aztán ügyes srác és akar és most quadozgat... de néha kijön és megy egy jkarikát a valamelyik motorral a tőből levágott lábával...sajnálom hogy egy ilyen faszság miatt oda az élete...

esztergomi a kórház
Amíg autókkal foglalkoztunk,a haverom az ilyeneket,"noteszos vevőnek" hívta! Hozta magával a kis noteszát,abba fel volt írva minden fontos adat! De rühelltem őket!
ez nagyon szomorú történet. nagyon sajnálom!
húú az a tragédia ...
ja igen ezt kihagytam van a vevő..de nem a sima vevő aki vesz..nem nem ...a "halálkomolyvevő".... tudok olyat, hogy több éve vesz ...és halálkomolyan ...érdeklődik tőlünk mit vegyen melyik a jobb ...stb... majd ha megyünk merre fogunk menni meg kínoz a kérdésekkel (ja és később jöttünk rá mikor kiderült mindenkitől egyesével érdeklődik persze halálkomolyan...hogy mindíg mindenkinél más a cél amit akar venni...mások a kérdések is ) csak rájöttünk és már mi egymásközt meg tudjuk beszélni a hátamögött gondolhatod " halálkomolyan" hogy hol tart a projektje a halálkomolyvevőnek.......fogyasztási adatok stb...csupa olyan ami halálkomoly enduróst nem érdekelnek csak a halálkomoly vevőt...
nővérem nem beteg....nem azért megyek hozzá.

de tudod, hogy téged bármikor szívesen gyógyítalak, ápolgatlak!
sok ilyen klinikai eset van. aki szájjal motorozik,

amugy szerintem saját magukkal basznak ki a legjobban mert az ilyen ember hitegeti saját magát is. az7 pedig már elég gáz....
én is szarul vagyooook!
szia zoozee!

köszönöm szépen a dicséretet! ... amúgy a bebongyorítás nem nagy dolog, mert gyárilag ilyen a hajam. .... inkább a tartós egyenesítés okoz nekem nagyobb problémát.
De van olyan is(sajnos már nincs velünk),aki daganatos volt,kemoterápiára járt,műtötték meg sugarazták a lábát,de jött velünk. Volt amikor már alig tudta át emelni a motoron a lábát,de jött és motorozott! Amikor a legutolsó műtétnél levették a lábát,azt mondta nekem adjam el a motorját,mert ráülni már nem tud. Eladtam neki,akkor meg azt mondta,menjünk aztán vegyünk egy quadot,azzal nem tudok felborulni,és tudok veletek menni. Már azt tervezgettük hogy milyen ülést csinálunk neki,bementünk a másik cimborához,ráültettük egy quadra,nézegettük hogyan tud ráülni,hova teszi a mankóját,de sajnos abból már nem lett semmi!

Nagyon kitartó ember volt! Sohasem adta fel! Ahogy láttam elfogyni,akkor jöttem rá,hogy addig kell élni amíg lehet,mert kitudja lesz-e holnap!
ö engem is
engem is meglátogathatnál.. nagyon beteg vagyok, addig még kitalálom hol..
Meg van az a fajta aki a "motoromat eladtam,de a cuccaim megvannak,mert majd akarok venni"

Nekem is van olyan haver,akinek eltörött a válla vagy mi,aztán be is fejezte a motorozást. 3-4 havonta fellángol hogy vesz valamit,mondogatja hogy máá néztem is,de sosem vesz semmit. Neki is szokta mondani a felesége (miközben mutogat rám),hogy nézd meg ezt a hülyét,nem tud normálisan menni,mert szarrá van a lába,nincs egy ép porcikája, de motorozik!Micsoda egy felelőtlen barom!
Én csak Nudli úrnak hívom a gyereket!
szia vickie most nézem képedet , hogy bebongyorítottad hajad...
de jó lett... azt nem írom ide , hogy szép vagy mertz dani azthiszi udvarlásba kezdem és lelő
ez érdekes az önként lemondott a motorozásról emberkékkel...de ez tényleg tény és felénk is élnek ilyen madarak
én is a tescoba szoktam velük találkozni...etetni tilos őket
ők etetnek minket különböző mesefilmeket vetítve...

megfigyeléseim kiterjedtek arra is, hogy ..
többféle alfajuk van ...
van aki megmagyarázza, hogy már elég volt a mocizásból .....ezek a pinabubus kategóriát népesítik amúgy főállásban ..első nőjük(általába geciszar ) és rabszolgák.....lehet verik is őket ..
aztán van akik bebújnak ilyen hú már nagyon kergetik a motorost meg nem szabad menni erdőbe duma mögé...esetleg ráfogják valami kitalált sérülésre , hogy fáj.....szintén anyut nyalogatják...
sőt mikor megkérdezem hogy vagy képes azt mondani a szemembe hogy jól zolikám...én mondom neki, hogy nem kergetnek meg stb....erre össze is súgnak az asszonyával , hogy ez a zoozee hülye...

akkor még van aki igérgetősbe átugrik mikor meglát ....most akartalak hívni nem tudsz-e egy mocit mert már jó lenne megint menni......

és végül van olyan is akinek patika motorja felszerelése otthon lezsírozva figyel (asszony biztos nem tudta eladatni vele még ) bármikor indulhatna de nem jöhet ki valamiért...

aztán akiket szívből sajnálok nagyon... akik baleset miatt kellett szakítaniuk a sporttal vagy azok akik nagy anyagi okok miatt muszályból kellett megállni a motorral srácok..de ők külön kategória...
én is csókolom a tiédet.....

ölelést kaptam a szüleimtől....de ajándékot nem kértem és nem is kaptam....csak kp-t, de most az jobban kell,mert januárban megyek megint nővérlátogatóba.
Van akiből mamuszka lesz! Vagy ahogy a faterom szokta mondani,gyerekek a pina nagy úr!

Nálunk olyan is van,aki megvette a kesztyűt szemüveget,aztán az aunerba meg leszedte az akciós 1 eurós cimkéket,és azt ragasztgatta rá,nehogy kiderüljön otthon,hogy mennyiért vette.
hali
morGGen gázosok !
szeva.
csokolom azt a reggeli szép pihe nyakadat...

remélem valami szépet kaptál karira, mondjuk egy nagy ölelést.
Jó reggelit mindenkinek.