Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. kép 05
2. kép 06

értünk a narancshoz

Hát otltam én már mindenhol: Magyarországon, Erdélyben, Írországban....lassan bekerülök a Guiness-rekordok könyvébe...
ez pont 2005-ös...
vegyél egy diktafont aztán mond arra gyorsan
Na, likak ide vagyoda, téptem aludni... jóccakát
Látod-e
Tehát ha akarnád, se tudnád elfelejteni
Akkó valamit nem jó csinász,vagy nem jó helyen dógozol Én ,itthon
Hát persze,me szinte csak lyukakat látok mindíg Kisebb-nagyobb,bolyhos,kopott,csiszolt,tág,ovális stb Mind más,mint a .ina
Nekem meg leginkább a szopás szokott olyankor eszembe jutni
Te montad, hogy még a dugásra is tucc gondóni közbe
Jaja, elég egyszerű
Akkor elég eccerű a melód... nekem ilyesmire nemigen van időm, mikor úgy igazán zajlik a zélet
Az király
Hú,mennyi ilyen van az agyamban napközben Meló közbe minden szar megfordul az agyamba,még dugni is úgy szoktam gondolatban Az a baj ezekkel, mire leírrnám elfelejtem őket
Minden jó ötletre vevő vagyok.Jó pízé tanítok is
bakker,ilyen hülyeséget
ezt hogy találtad ki?
kicsi a faszom de legalább puha...és büdös ,viszont hamar elmegyek
ez jó

nekem van ilyen ismerősöm..de szerintem mindenkinek...kocsi részletre tank üres/enyém is/ és azzal vadítja a csajokat...alig jár vele csak óvatosan iskola elé...kiscsajokat szédíti..cukorral....nekik még elmondhatja , hogy azért puha és kicsi hogy ne fájjon...
Ilyen csajozáshoz motor bérbeadással kicsit kéne foglalkozni,úgyis van pár Fagyis elé odaviszem,leteszem csávó csajt oda híjja ilyen moccom van stb,de kifogyott a brengzing,itt hagyjuk menünk gyalog stb.Körbenéz,odajön hozzám,mintha régi haver lennék.nagyvonalúan adja a zsét a csaj előtt,hogy vigyázzak már a moccra.Kifizetve a zsé is,csaj is megvan.Mocc se használódik stb,finomítani lehet,öteteké 5 ezret adok
szerencséd
Hagyd meg azt legalább nem kell rá költeni.Néha meg kitolod a fagyizóhoz csajozni