Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha elfogacc tanácsot... persze jó állapot fontos...
ha 525 exc.....akkor 2005-06 legyen a fő csapásirány...legjobb cucc abból a szériából...
Van egy cimbi, a boroskólát mindig hamar kidobta. Ő szokott hozzá teszkós prolikólát venni, mondván:"Kihányni az is jó lesz"
Vendígek itták,na jó, 2 kortyot kellett nekem is
Nem iszok azt ahogy a számhoz ér má jön is ki.Esetleg ha hab nélküli,deee nem hideg akkor lassan kb 2 deci ,1 óra Jó a fogyasztásom
most nézem csika
hogy bírod meginni a pepsikólát?

egy mentőválaszt elfogadok ha telókba töltöd
Ámátőr
Apropó, úgy döntöttem hogy eladom ezt a hulladékot és veszek egy 2003-2005 körüli KTM EXC-t...Remélem, azzal már nem lesz ennyi gond..
Most találtam az angoloknal 525 EXC-t, rendszám nélkül 270.000 Ft-ért...van több is, ráérek gondolkodni...
Nekem az elég lenne 4 évre
Az ötlet nem rossz, csak kevés a 4 hétre
Kemény
Hála istennek, itt vége a télnek (remélem)...ma reggelre hónak,jégnek nyoma sem volt, minden száraz...titta öröm ét bódottság!
Másodikán mehetek akkor motorozni...
én is ..pont egyik nap jutott eszembe hogy meg kéne nézni...meg is van csak bele kéne tolni dvd-be

neked meg karácsonyra találtam adventi kalendáriumot
Vagy szarvasbogár?

Rég láttam a Bakterházat
Micsoda szerencse... kendnek bezzeg svábbogár jutott
voltam előbb kint eltúrni a havat és majd a kutya hátáig ér néhol(minibernardiner).....de 15 cm mindenhol van..
Mi majd csak holnapután tervezzük. Holnap mentek?
Sziasztok.Mondhatni kurva nagy ho!Kocsim lökháritoja eléggé turta a havat az alja meg simitotta
itt nagy a hó
szánkózás is elmaradt ma...na majd holnap
Nálam is vótak ma olyanok,de visznek-hoznak Esznek isznak Idő meg most, ilyene
Amúgy meg sült liba májas,zsíros kenyeres lila hagymás jó estét mindenkinek!

Az asszony azt mondta fáj a feje. Na mondom ha úgyse lesz semmi,akkor büntiből megeszek egy kisebb fej lila hagymát!
Itt győrben egy szem hó nincsen. Amúgy mi is készülünk holnap.
Énmá 99% hogy idén cimbikkel fogok aljas módon, előre megfontolt szándékkal leittasodni
tegnap olyan filmet néztem hogy aszondtam én is hogy húúúú
az idegeimet igénybe vette rendesen....Betolakodó asszem a címe