Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 300-asra most lett felrakva az Albert dob,fuvokázás nélkül meg nem az igazi,prüszköl. Nem tetszik neki se a hideg,se az uj dob. Marko meg csak +20 fokba tudja bekalibrálni. Ugyhogy addig kénytelen vagyok a négykerekü örülettel játszadozni.
Vele mi történt? Valahonnan nagyon ismerős,csak nem tudom hogy honnan.Mondjuk ez nem meglepő,amilyen arc memóriám van!
na ő is volt aztán minden csak akasztott ember nem..

ő kezdett el ugy hivni hogy Brutál Bálint, nem tudom miért...

nyugodjon békében ő is..
Ééééés a pesti különítmény? Mennyire komolyan adták elő a túrát?
Mondtam neked a múltkor,hogy gyere el velük,aztán majd mi megyünk külön tőlük!
Az utolsó közös motorozásunk is olyan volt,hogy vasárnap mentünk egész nap,hétfőn meg ment pestre a kemóra.

Emlékszem mindig valami hihetetlenül szar ízű löttyöt ivott.Valami teát vagy saláta levet. Mentünk fel veletek valahol,az öreggel ültünk a domb tetején,én a szemöldökömön is vettem a levegőt,és kértem tőle egy korty ivást. Bele ittam a teájába,majdnem elokádtam magam,annyira szar volt. Az öreg meg 10 percet fetrengett a röhögéstől,hogy milyen pofát vágtam.

Amúgy még nekem is megvan a száma,pedig egyáltalán nem vagyok egy szentimentális alkat.
Tessék a Molli!
Nekem mostanába sajnos a melóbol volt több de lassan meg kell ejteni az első karcokat az új gépen!
szeva Andris, te folyton filozol valamin...
tényleg ha már nosztalgia este van , Horror Tomi-rol nincs képed?

ti egy időben sokat mentetek együtt, ő sincs már közöttünk.
hoába rágod a fűlüket, már ők se motoroznak, csak ilyen négykerekű rolleren..

najo ez csak vicc volt, szeretetböl...

amugy tényleg motoroztok még.?
a harmadik de jo kép.
Szívesen.

Nem beszélek mellé, meg nem is mondanék rosszat a saját motoromról ha tényleg nem lenne olyan szar, amilyen.

Én azon filózom hogy veszek egy 250-es szöcskét pályázni meg egy BMW GS-t túraendurózni aszfaltra, földútra.
Hy!
Emlékszem ez szombaton volt és hétfőn ment az eredményért hogy mennyi ideje van vissza neki.
És köszönte hogy egész szombaton nem jutott eszébe ez a dolog!
Pedig nem mentunk könnyebb helyeken miatta.
A telefonomba még mindíg benne van az "Öreg DRZ.s"
Jó csóka volt nagyon!
nem értek a lovakhoz küll az enyém fehér és nem holmi ktm vagy mi szar szinü
Ez tényleg így van, nekem sajnos csak egyszer volt alkalmam találkozni vele, de tényleg minden tiszteletem az övé lett

Egyébként az a túra nekem is az etalon lett (a múltkori, Kami-féle menés emiatt is volt akkora csalódás), asszem el is kezdem rágni Condom-ék fülét hogy tavasszal vigyenek el megint arrafelé motorozni...
De milyen szigoru a nézése Ezt Sziciliába leste el
Akkor egy kis emlékeztető....
céé te most éled a kék korszakodat ?
kurva élet
Húúú, már el is felejtettem ezeket a képeket. Azóta is ezt a túrát emlegetem mindenkinek!
azért ez is tud vmit héé
Ő az,akiről délután írtam. Amikor ezek a képek készültek,már túl volt egy műtéten,egy sugár kezelésen,és egy kemo terápián!

A harmadik képen egy rendes bomba van a kezében. Mentünk az erdőbe,ez meg elesett aztán elkezdett röhögve üvölteni,hogy aknára futottam basszátok meg! Röhögtünk mi is,ez meg mondta hogy de tényleg ám! Lehajolt,aztán felvette ezt a szart! Azt megmondom,hogy megállt bennünk a kula!

Aki megismerte és tudta min megy keresztül,az mind megemelte elötte a kalapját.Nagyon jó gyerek volt,és igazi barát!
Hagyjuk már ezt a gitározást! Vmi jo motoros vidi esetleg?Vagy ti a hurokra élveztek?