A 300-asra most lett felrakva az Albert dob,fuvokázás nélkül meg nem az igazi,prüszköl. Nem tetszik neki se a hideg,se az uj dob. Marko meg csak +20 fokba tudja bekalibrálni. Ugyhogy addig kénytelen vagyok a négykerekü örülettel játszadozni.
Az utolsó közös motorozásunk is olyan volt,hogy vasárnap mentünk egész nap,hétfőn meg ment pestre a kemóra.
Emlékszem mindig valami hihetetlenül szar ízű löttyöt ivott.Valami teát vagy saláta levet. Mentünk fel veletek valahol,az öreggel ültünk a domb tetején,én a szemöldökömön is vettem a levegőt,és kértem tőle egy korty ivást. Bele ittam a teájába,majdnem elokádtam magam,annyira szar volt. Az öreg meg 10 percet fetrengett a röhögéstől,hogy milyen pofát vágtam.
Amúgy még nekem is megvan a száma,pedig egyáltalán nem vagyok egy szentimentális alkat.
Hy!
Emlékszem ez szombaton volt és hétfőn ment az eredményért hogy mennyi ideje van vissza neki.
És köszönte hogy egész szombaton nem jutott eszébe ez a dolog!
Pedig nem mentunk könnyebb helyeken miatta.
A telefonomba még mindíg benne van az "Öreg DRZ.s"
Jó csóka volt nagyon!
Ez tényleg így van, nekem sajnos csak egyszer volt alkalmam találkozni vele, de tényleg minden tiszteletem az övé lett
Egyébként az a túra nekem is az etalon lett (a múltkori, Kami-féle menés emiatt is volt akkora csalódás), asszem el is kezdem rágni Condom-ék fülét hogy tavasszal vigyenek el megint arrafelé motorozni...
Ő az,akiről délután írtam. Amikor ezek a képek készültek,már túl volt egy műtéten,egy sugár kezelésen,és egy kemo terápián!
A harmadik képen egy rendes bomba van a kezében. Mentünk az erdőbe,ez meg elesett aztán elkezdett röhögve üvölteni,hogy aknára futottam basszátok meg! Röhögtünk mi is,ez meg mondta hogy de tényleg ám! Lehajolt,aztán felvette ezt a szart! Azt megmondom,hogy megállt bennünk a kula!
Aki megismerte és tudta min megy keresztül,az mind megemelte elötte a kalapját.Nagyon jó gyerek volt,és igazi barát!
ő kezdett el ugy hivni hogy Brutál Bálint, nem tudom miért...
nyugodjon békében ő is..
Emlékszem mindig valami hihetetlenül szar ízű löttyöt ivott.Valami teát vagy saláta levet. Mentünk fel veletek valahol,az öreggel ültünk a domb tetején,én a szemöldökömön is vettem a levegőt,és kértem tőle egy korty ivást. Bele ittam a teájába,majdnem elokádtam magam,annyira szar volt. Az öreg meg 10 percet fetrengett a röhögéstől,hogy milyen pofát vágtam.
Amúgy még nekem is megvan a száma,pedig egyáltalán nem vagyok egy szentimentális alkat.
ti egy időben sokat mentetek együtt, ő sincs már közöttünk.
najo ez csak vicc volt, szeretetböl...
amugy tényleg motoroztok még.?
Nem beszélek mellé, meg nem is mondanék rosszat a saját motoromról ha tényleg nem lenne olyan szar, amilyen.
Én azon filózom hogy veszek egy 250-es szöcskét pályázni meg egy BMW GS-t túraendurózni aszfaltra, földútra.
Emlékszem ez szombaton volt és hétfőn ment az eredményért hogy mennyi ideje van vissza neki.
És köszönte hogy egész szombaton nem jutott eszébe ez a dolog!
Pedig nem mentunk könnyebb helyeken miatta.
A telefonomba még mindíg benne van az "Öreg DRZ.s"
Jó csóka volt nagyon!
Egyébként az a túra nekem is az etalon lett (a múltkori, Kami-féle menés emiatt is volt akkora csalódás), asszem el is kezdem rágni Condom-ék fülét hogy tavasszal vigyenek el megint arrafelé motorozni...
A harmadik képen egy rendes bomba van a kezében. Mentünk az erdőbe,ez meg elesett aztán elkezdett röhögve üvölteni,hogy aknára futottam basszátok meg! Röhögtünk mi is,ez meg mondta hogy de tényleg ám! Lehajolt,aztán felvette ezt a szart! Azt megmondom,hogy megállt bennünk a kula!
Aki megismerte és tudta min megy keresztül,az mind megemelte elötte a kalapját.Nagyon jó gyerek volt,és igazi barát!