Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ennyi szerintem kicsit kevés ahhoz hogy becsapjuk a fizikát...anno a 125-ösömön még az is észrevehetően számított, hogy eső után mentem vele vagy ugyanolyan hőmérsékleten, de száraz időben...
Na mék nézem az "Amerikába Jöttem" cimü művet a viasat 3-on . Mindenkinek ajánlom. Joccakát
azt megnézném én is, kár hogy olyan szar csopperekkel mennek benne...

nem lehet valahonnan letölteni.?
Pedig ragaszkodo tipus vagyok......
Nálad se sokáig maradnak meg a vasak...
És attól mert a hűtőt letakarod, szerinted mennyire fog változni a motor által beszívott levegő hőmérséklete és oxigéntartalma?
Igy van. Nem kell azt mindig buzerálni. Beállitani tökéletesre,és max megvonni a hütőktől a tulzott hütést.
Másik lett,kb egy honapja tettem rá szert.
ide ne küldd az esőt,akkor már inkább a hó
elárulom neked én semmilyen fuvokát nem cserélek ilyenkor se, csak letakarom a hűtöket polifomal oszt annyi.
Itt is csak ez a kurva eső esik
ma filmnézős semmittevős estét tartunk Hell Ride filmet nézünk,sört iszunk mint a nagyok
Amúgy ez most melyik motor? Amivel tavasszal itt voltál Halásztelken? Vagy azóta megint másik lett?
na de te már majdnem külföldön laksz,

ide nem mond semmi havat csak hideget.
Deniel. Én nem értek ehhez,ugyhogy nem buzerálom el,rábizom szakemberre. Az már bevállt.
Főképpen igen. Amikor bevitték onnan kezdett el lepukkanni.

Akkor vajon a gyári kezelési könyvben minek van beállítási táblázat hőmérséklet/tengerszint feletti magasság függvényében?

Bár tény hogy én sem követem 100%-ban az táblázatot, annál valamivel szegényebbre karburálok, így alul sokkal szebben jár, nem köpködi az olajos trutyit és még kevesebbet is fogyaszt...viszont a hőmérséklet változásával én is variálom a beállításokat.
a betegség vitte el, meg a sok pia...
Nesze Neked Molli!
én már 2-szer letakarítottam a havat a bítliről...és reggel 10 perccel előbb kelek mert a garázs tele van,oda kocsi nem fér szóval hajnali 4-kor kocsit fogok hómentesíteni biztos van már 10 centis haw
be állitom én neked azt a karbit szivesen, ingyé,

lehet hogy egy hétig fog tartani addig itt kell legyen nálam hogy tudjam tesztelni jo-e...
Ja ......börtönbe....
A másikat is ugy állitotta,és minden idöben hibátlan volt. Ezekhez a zizerentyükhöz nagyon ért.
Molnár Tomi is valami rák-ban vagy miben halt meg.
Ha +20-ban fogja bekarbizni, attól hidegben még ugyanúgy nem lesz jó...