Azért ennyi szerintem kicsit kevés ahhoz hogy becsapjuk a fizikát...anno a 125-ösömön még az is észrevehetően számított, hogy eső után mentem vele vagy ugyanolyan hőmérsékleten, de száraz időben...
Akkor vajon a gyári kezelési könyvben minek van beállítási táblázat hőmérséklet/tengerszint feletti magasság függvényében?
Bár tény hogy én sem követem 100%-ban az táblázatot, annál valamivel szegényebbre karburálok, így alul sokkal szebben jár, nem köpködi az olajos trutyit és még kevesebbet is fogyaszt...viszont a hőmérséklet változásával én is variálom a beállításokat.
én már 2-szer letakarítottam a havat a bítliről...és reggel 10 perccel előbb kelek mert a garázs tele van,oda kocsi nem fér szóval hajnali 4-kor kocsit fogok hómentesíteni biztos van már 10 centis haw
nem lehet valahonnan letölteni.?
ide nem mond semmi havat csak hideget.
Akkor vajon a gyári kezelési könyvben minek van beállítási táblázat hőmérséklet/tengerszint feletti magasság függvényében?
Bár tény hogy én sem követem 100%-ban az táblázatot, annál valamivel szegényebbre karburálok, így alul sokkal szebben jár, nem köpködi az olajos trutyit és még kevesebbet is fogyaszt...viszont a hőmérséklet változásával én is variálom a beállításokat.
lehet hogy egy hétig fog tartani addig itt kell legyen nálam hogy tudjam tesztelni jo-e...