Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egyik oldalt teljesen, a másik oldalt félig, vagy kétharmadig letakarom, nekem egész télen igy műkszik.
a vékony polifomot be tudod rakni a hűtő és a kőfelverődés védö közé, oszt annyi.

azért kell letakarni mert tulhűtött lesz a motor, nem űzemi hőmérsékleten jár hanem alatta, és az több galibát csinál mint a hideg oxigén dusabb téli levegő,
Nem tudom mi volt az,de nagyon szar íze volt! Szegény megevett,megivott mindent amiről úgy gondolta hogy használ!
és azt hány celsius foktól kell?
o ?
Üdv!
a hűtőt polifoammal le kell takarni?
na most is tanultam valamit....de annak mi a szerepe?
és mind2 hűtőt le kell takarni?
zooze ezeknek a 2010-es WP első telóknak már nem is állitható a rúgó előfeszítés?
én is így szoktam ,más meg cserélgeti a fúvokát meg minden.
jött a válasz...zokszigén...köszönöm
danikám küldtem a gémailodra levelet.
nem küldted még el...kint állok a kapuba és várom a postást

persze ..majd küldök cserébe maminak valamit amit mondassz...
Most akkor köll az elefántfül?
én már nem emlékszek h hogy ált a tű meg h miyen fúvóka volt benne mert soha nem álítotam rajta semmit majdnem 4évig használtam télen nyáron és semmi, annyi h télen kicsit nehzen indult de indult és nem ált le cr el annyit szopok mint állat

Most már az enyém is elég jó...viszont így a nyári beállításokkal nem is hiszem hogy beindulna a mínuszokban...
nekem jól fogyasztott 1órás ec ket tavaly úgy csináltam h telitankoltam gyakoroltam volt h 6literrel áltam rjthoz és a verseny végén 3liter alatt voltma 1-2 decivel
Enyimen is PWK van, aztán mégsem így működik...bár mikor megvettem (augusztus), olyan fúvókák voltak benne hogy azzal valszeg beindult volna -10-ben is szívató nélkül, csak úgy annyit zabált hogy Ócsa oda-vissza utat (~60 km) nem jártam meg egy tankkal...
mióta cr van azon valami mikuni gázállásérzékelős szarvan azt foylton piszkálni kell tegnap +10be szarakodott most 0tól-7ig re van belőve de nem elfelejtendő h erősebbis ezvan +teljesítményért egy kis macera
ilyen a gas gas vagyis a keihin pwk karbi énse nyúltma hozzá soha karbihoz mégis midnig indult és mindig ment sose volt gond vele lehetett -20 vagy +40
nyáron kevesebbet eszik mint az összes többi velűnk lévő 2t.. na erre varjál gombot....

most légy okos.
Persze hogy működik...én azt is sejtem hogy miért: mert nyáron piszkosul sokat kap! Csak mivel kurva sokat mész vele, így megszokod az átmenetet, nem tűnik fel a különbség...
Hát lehet hogy az vmi Avemar nevezetű lötty volt, nem? Szar nagyon, én nem bírtam...
Az összes ilyen embernek, gyereknek egy ÓRIÁSI TISZTELET, akármennyire bírták, bírják, vagy remélhetőleg túl lesznek rajta!
Dániel , leszarom a levegő hőmérsékletét, meg az oxigén tartalmát, sőt az ozon koncentrácioját is...

egyet mondok neked : Müködik ennyi.
Jól tudod leplezni