Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét kívánok.
Talán némi gondolatébresztő arról, h nem a terepmotoros a kizárólagos közellenség
Csak az 1-es pálya működött a négy üléses felvonóval. Holnap szerintem már megnyitnak többet is,mert ma egész nap ment az összes hó ágyú.

Mi is szoktunk kijárni egy napokra asztriába,csak valahogy meguntuk a sok utazást. Ez itt van 1 órányira,ausztriába meg utazni kell 2-3 órát

hát ja ha kéne valamit csinálni az erdőbe és azt akarnám ne lássa senki a testemet meg az elemlámpámat 2 kilométerről akkor nappal támadnék...
akor kiegészítem az előbbi hsz emet (aki megteheti)
ez mekkora baromság hogy este mennek ki, ezen már megint kátszik hogy ez is ilyen fél informáciokbol összerakott fals cikk...

hogy miért.

azért mert a vadászok pont szürkületkor meg este mennek ki vadászni mert a vad olyankor mozog, aki jár erdőbe az tudja ezt...hamarabb megbukna mint bármikor..

vadásszal csak akkor találkozol napközben ha viszi ki kocsival az etetőre a cuccot, vagy hajtásos vadászat van.

ráadásul este mit faszt lát villanyfénynél egy áso brigád, napközben meg minden iránybol látná ha jön valaki. arrol meg már nem is beszélve hogy tél van és azt minden ovodás tudja hogy este még hidegebb van, szoval sok szerencsét kivánok annak a kurucos ujságironak aki ezt a sok marhaságot leirta hogy este mennek ki ásoval a fagyott talajt ásni... hamar beletörne az ásojuk, 1 orai munkával talán ki tudnának ásni egy 20 centis gödröt...
Mennyi pálya ment? A komolyabbak?
Szerintem egész jó volt,itt-ott már buckásodott meg jegesedett délutánra. Mi szétcsúszkáltuk magunkat!
erre én is kiváncsi lennék, nem volt geci jeges eplény.?
Ezzel a menéssel "csak" 2 gondom van: egyrészt nálunk felennyi hó sincs, másrészt péntekig minden nap dolgozom...
jo estét, dejo volt a mai motorolás,

délután 4-töl egészen idáig meg korizni voltunk, az is überjo szeretem.
Egyébként kevesebbe kerül, mint gondolnád
Szasztok! Vattafakk hó van Eplényben?
Na vattafak? Mindenki emészti a karácsonyi bejglit?
Zéé, dobtam egy emailt...nézz rá légyszi! THX
feltöltöm bikepicsre hátha ezlesz a nap képe holnap
Jó ez a kép
de ezért az élményért megérte
hát fémlamelláim sajna nincsenek de mind1 szétszede megnlzemmi az ábra vee csináltma faza meleget garázsba megvárom míg leolvad róla a hó amúgy szerintem hazsnáljátok ki ezt a fasza időt nagyon jól lehet motorozni iylen hóba mennék még szivesen de iylen kuplunga nem tudok sajna
nézd meg a fémlamellái még az eredeti alamíniumok voltak-é mert azt lehet így kivégezni pikk pakkra... aztán dobáld el a faszba és tegyél bele acélokat.... cr
lehet a mimaradt gasgasaidból pont jók bele....
használat közben
Szerelés vagy használat közben?
Mi történt?
asszem cr nek kuplungját kivégeztem ma